8 رفتار سمی در یک رابطه عاشقانه

همه روابط به تلاش نیاز داره . ما می دونیم که شریک زندگی ، دوست یا والدین ما کامل نیستند و ما هم همینطور. با این حال ، برخی از روابط بیش از سود به ما آسیب می رسونند.

  • رابطه عاشقانه

    رابطه سمی چیه؟

    همه روابط به تلاش نیاز داره . ما می دونیم که شریک زندگی ، دوست یا والدین ما کامل نیستند و ما هم همینطور. با این حال ، برخی از روابط بیش از سود به ما آسیب می رسونند.

    زمانی که اسم رابطه سمی میاد ، معمولاً به یک رابطه که درش سواستفاده میشه فکر می کنیم  اما ، یک رابطه سمی می تونه برای هر کسی اتفاق بیفته. یک رابطه سمی با رفتارهای مخرب احساسی و گهگاه جسمی مشخص می شه که احساس خستگی عاطفی ، ناتوانی و ناامیدی در شما ایجاد می کنه که می تونه به عزت نفس شما آسیب جدی برسونه.

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز با شماره های زیر تماس بگیرید

     

    ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ –  ۰۲۱۲۲۶۲۲۰۰۶

    8 رفتار سمی در یک رابطه عاشقانه

    1-عدم حمایت :

    یکی از رفتارای سمی که می تونه به رابطه تون آسیب برسونه عدم حمایت مداوم همسر شما ست. روش های زیادی برای احساس عدم پشتیبانی وجود داره. ممکنه احساس کنید که اونها واقعاً به شما گوش نمیدن ، احساسات شما رو رد می کنن یا دائماً عیب هایی در شما پیدا می کنند.

    اگه احساس می کنید همسرتون از شما حمایت نمی کنه ، حتما در این مورد باهاش صحبت کنید و احساساتتون رو ابراز کنید .

    2-کنترل کردن :

    یکی دیگه از نشانه های رابطه سمی کنترل رفتاره . کنترل رفتار از طریق نظارت خودش رو نشون میده. علائم واضح کنترل رفتار اینه که شریک زندگیتون همه چیز شما رو کنترل میکنه از نحوه لباس پوشیدنتون تا افرادی که باهاشون در ارتباط هستید . کنترل کردن عواقب خوبی در رابطه نداره .

    3-حسادت :

    حس حسادت در ابتدای رابطه طبیعیه . با این حال ، اگه یک طرف  در رابطه عاشقانه غیرمنطقی حسادت می کنه ، این میتونه مسئله ساز باشه.

    احساس ناامنی و حسادت ریشه در اعتماد به نفس پایین یا تصویر ناکافی از خود داره که متعاقباً حسادت رو پرورش میده. اگه شریک زندگی تون  تلاش میکنه که شما رو تحت نظر بگیره در مورد منبع این حس گفتگو کنید و درک و عطوفت رو گسترش بدید . داشتن این گفتگو به شما کمک می کنه تا اعتماد متقابل ایجاد کنید و پیوند عمیق تری ایجاد کنید. زوج درمانگر میتونه به تسهیل این گفتگو بین شما و همسرتون کمک کنه .

    couples fighting - 8 رفتار سمی در یک رابطه عاشقانه
    رابطه عاشقانه

    4-عدم صداقت :

    همه ما دروغ میگیم، اما دروغ های زیاد می تونه به رابطه آسیب برسونه . دروغ باعث ایجاد احساس بی اعتمادی و عدم صداقت میشه.

    اگرچه ممکنه دروغ های خودمون رو با نیت خیر توجیه کنیم ، اما منبع اون ترسه . روابط مستلزم این هست که راحت و از نظر عاطفی آسیب پذیر باشیم ، اما صدمات گذشته می تونه مانع از راحت بودن ما و دروغ گفتن شه. این دروغ ها عدم صداقت رو تقویت میکنه. با این حال ، دروغ تنها منبع عدم صداقت در یک رابطه نیست. صادق نبودن شامل گفتن نصف و نیمه ، کتمان حقیقت یا فریب عمدی همسرتون هم میشه .

    عدم صداقت ، اعتماد و صمیمیت عاطفی رو از بین می بره و احساس گناه ایجاد می کنه که همین مورد روابط رو تحت فشار قرار میده.

    5-جملات سمی :

    ارتباطات بد شامل استفاده از جملات و حرف هاییه که بی اعتبار و سمیه :

    تو باید …
    تو هرگز …
    تو همیشه ….
    شما درین مواقع همه چیز رو از تناسب خارج می کنید!
    تمام این اشکال ارتباطات سمی باعث میشه احساس عزت نفس کمتری داشته باشید این جملات سمی منجر به تشدید درگیری ها ، تنهایی و عدم صمیمیت میشه .

    خوشبختانه میشه روی موضوعات ارتباطی کار کرد. اگه شما و همسرتون تمایل دارید ، کمک در دسترس هست که به شما یاد میده چطور ارتباط برقرار کنید. به یاد داشته باشید ، ارتباطات یک مهارته!

    6-بی احترامی کردن :

    رفتار سمی دیگه بی احترامیه که یک زنگ خطر بزرگه.  نمونه هایی از رفتارهای سمی و بی احترامی این هست که احساس می کنید شریک زندگی تون به مرزهای شما احترام نمیذاره ، شما رو تحقیر می کنه ، یا رقابت دائمی بین تون وجود داره . احترام متقابل سنگ بنای یک رابطه عاشقانه ست. بدون اون رابطه طولانی نخواهد بود.

    unhappy woman - 8 رفتار سمی در یک رابطه عاشقانه
    رابطه عاشقانه

    7-کینه ای بودن :

    حفظ کینه می تونه باعث ایجاد رنج شه . کینه ها رابطه رو از بین می برند ، احساس تلخی و ناراحتی رو افزایش میدن ، و این باعث می شه اعتماد به همدیگه رو از بین ببرید . یک راه برای حفظ رابطه این هست که با همدیگه در مورد مشکلات گذشته صحبت کنید و همدیگه رو ببخشید .

    8-استرس مداوم یا ناراحتی :

    احساس استرس یا نارضایتی وقتی در کنار همسرتون هستید ، طبیعی نیست. شاید مجبور شید از خودتون بپرسید ، “چرا من چنین احساسی دارم؟” یا “چه اتفاقی بین ما میفته که باعث می شه اینطور احساس کنم؟” اگر متوجه شدید که نارضایتی شما از هر کدوم از رفتارهای ذکر شده در بالا یا هر رفتار دیگه ای ناشی میشه ، با گفتگویی در مورد اینکه هر دو چه احساسی دارید می تونید هم به این مسائل بپردازید و هم روابط رو بهتر کنید.

    روابط پیچیده ست و حفظ و بهبودش تلاش زیادی میطلبه. هر دو طرف باید تمایل به صرف وقت و تلاش برای ایجاد رابطه داشته باشند. اونها همچنین باید مایل باشند با برخی از واقعیت های سخت درمورد خودشون روبرو شن و مسئولیت صدمه ای رو که ممکنه به همدیگه وارد کرده باشن ، به عهده بگیرند.

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز با شماره های زیر تماس بگیرید

     

    ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ –  ۰۲۱۲۲۶۲۲۰۰۶

    بیشتر بخوانید :

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    مقالات مرتبط

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.