روانکاوی

روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران

  •  

    روانکاو خوب در تهران | معرفی روانکاوان و درمانگران پویشی کلینیک روانشناسی بوجیکا

     

     

    معرفی دکتر آرش رستمی
    رواندرمانگر و روانکاو
    تحت سوپرویژن مستقیم دکتر ژوزت تن هاوه از آلمان و عضو انجمن بین المللی IEDTA 
    دانش آموخته اساتید بین المللی رواندرمانی پویشی فشرده و کوتاه مدت ISTDP چون پاتریشیا کاگلین، رابرت نبورسکی، ژوزت تن هاوه، آلن عباس
    درمانگر مشکلات: اضطرابی، خلقی، شخصیت، بین فردی، ارتباطی و مشکلات جنسی
    رواندرمانگر پویشی
    درمانگر هنر درمانی پویشی
    گروه درمانگر پویشی سایکودراما

    نگاهی به سوابق تحصیلی پژوهشی و اجرایی دکتر آرش رستمی

    • دکترای تخصصی روانشناسی بالینی
    • کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده درمانی
    • کارشناسی روانشناسی بالینی
    • پروانه تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران
    • تجربه بالای 13000 ساعت رواندرمانی تخصصی
    • تحت سوپرویژن تخصصی رواندرمانی پویشی فشرده کوتاه مدت از سال 97 تا کنون 
    • عضو انجمن روانشناسی ایران
    • عضو انجمن روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
    • کارشناس برنامه زنده تلویزیونی ایران شهر شبکه تهران
    • کارشناس شبکه سلامت 
    • کارشناس ثابت برنامه نغمه صحت با موضوع موسیقی درمانی 
    • همکاری و ساخت آیتم روانشناسی برنامه مشق عشق شبکه آموزش ( نویسنده، کارگردان، کارشناس)
    • مدرس کشوری وزارت آموزش و پرورش طرح ملی شهاب
    • طراح برنامه مداخله هوش های هشتگانه گاردنر و طرح ملی شهاب وزارت آموزش و پرورش
    • پژوهشگر برگزیده ششمین کنگره انجمن روانشناسی ایران
    • بنیانگذار کلینیک روانشناسی بوجیکا
    • مسئول برگزاری کارگاههای روانشناسی و روانپزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران
    • photo ۲۰۱۹ ۱۰ ۱۹ ۱۵ ۰۰ ۰۵ 1 768x1024 - روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران
      رواندرمانگر پویشی

       

    برای آشنایی بیشتر با دکتر آرش رستمی و تعیین وقت اینجا کلیک کنید

     

    index 750x430 - روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران
    دکتر حمیده نقیبی

     دکتر حمیده نقیبی روانکاو و درمانگر پویشی

     

    روانشناس سلامت، رواندرمانگر پویشی

    برای استفاده از خدمات روانکاوی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

     02122636858 – 02122622006

    «یادم نمیاد آخرین بار که احساس آرامش رو تجربه کردم کی بوده. هر چقدر که به گذشته خودم نگاه می‌کنم، هیچ اشتیاقی برای زندگی کردن نداشتم. همراه با بی علاقگی نسبت به بیشتر امور زندگی، احساس اضطراب شدیدی رو تجربه می‌کردم. به طوری که صبح قبل از باز کردن چشم هام اولین چیزی که احساس می‌کردم اضطراب شدیدی بود که داخل سینه‌ام جریان داشت.

    این احساس تا آخرین لحظه قبل از اینکه خوابم ببره همراهم بود. خواب، غذا خوردن، تحصیل، شغل، خانواده، دوستان و همه ابعاد زندگی من تحت تأثیر این حال و احوال قرار گرفته بود. اطرافیان با دیدنم ابراز ناراحتی می‌کردند و می‌گفتند: چرا هیچ تلاشی برای بهتر شدن نمی‌کنی؟ زندگی همینه، باید خوشحال بود. فیلم طنز ببین و آهنگ شاد گوش بده. ورزش کن.

    به کارای مورد علاقه‌ات برس و…! اما هیچ‌کس درک نمی‌کرد که من نسبت به هیچ کاری رغبت ندارم و هیچ کاری خوشحالم نمی کنه. علاوه بر اون، کرختی شدیدی که داشتم باعث می‌شد توانایی روحی انجام پیشنهادات اون ها رو نداشته باشم. متأسفانه کسی درک نمی‌کرد که من داخل چه شرایطی هستم و این پیشنهادات بی‌فایده بود. تا این که یکی از دوستانم که خودش روانشناسی می خوند، بهم گفت حتما باید به روانشناس مراجعه کنم و مدتی تحت نظر باشم.»

    متأسفانه افراد زیادی هر روزه با این دست مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند و حتی نمی‌دانند این مشکلات از کجا نشات می‌گیرد. همچنین با اینکه مراجعه به روانشناس نسبت به قبل رواج بیشتری پیدا کرده است، اما باز هم افراد زیادی برای مراجعه به روانشناس مقاومت به خرج می‌دهند.

    حقیقت این است که برای این که بتوانید به زندگی عادی و شادی برسید، باید مدتی را تحت نظر یک روانشناس ماهر باشید. یکی از رویکردهای روانشناسی که می‌تواند در بهبود حال شما تأثیرگذار باشد، رویکرد روانکاوی است. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا درباره ویژگی‌های یک روانکاو اطلاعات بیشتری را به شما ارائه دهیم.

     

    440acb69dec9466722c494b58b668facbfb8314b e1650724937720 - روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران
    روانکاوی

    روانکاوی چیست؟

     

    روانکاوی یک مجموعه از تئوری‌های روان شناختی است. در این رویکرد، روش‌های درمانی مختلفی ارائه می‌شود که منشأ همه آن‌ها در نظریه زیگموند فروید است. فرض اصلی در رویکرد روانکاوی این است که افراد دارای احساسات، خواسته‌ها و خاطرات ناخودآگاه هستند.

    در این رویکرد روش درمان رها شدن از احساسات و تجربیات سرکوب شده است. در واقع روانکاو سعی می‌کند ناخودآگاه فرد را بیدار و آگاه سازد. زیگموند فروید اولین روانکاو و پیشگام واقعی در شناخت اهمیت فعالیت ذهنی ناخودآگاه بود. امروزه ثابت شده که روانکاوی به عنوان یک ایده بسیار عالی در درمان اختلالات شخصیت نباید نادیده گرفته شود.

    روانکاوی، پایه و اساس سایر برنامه های درمانی در روانپزشکی کودک، خانواده درمانی و روان درمانی عمومی را تشکیل داده است. روانکاوی بسیار منحصر به فرد است و به دنبال نشان دادن چگونگی تأثیر عوامل ناخودآگاه بر الگوهای رفتاری÷، روابط و سلامت روان است. روانکاو طی پروسه درمان، عوامل ناخودآگاه را نسبت به منشاء آنها ردیابی می کند و نشان می دهد که چگونه آنها در طی سالیان متمادی تکامل و توسعه یافته اند و متعاقباً به افراد کمک می کند تا بر چالش هایی که در زندگی با آنها روبرو هستند غلبه کنند.

    روانکاوان امروزی نیز مانند فروید معتقدند روانکاوی مؤثرترین روش برای بدست آوردن دانش ذهن و دستیابی به ناهشیار فرد است. از طریق روانکاوی، بیماران از درد و رنج روحی وحشتناک رها می شوند و به درک بیشتری از خود و دیگران می رسند.

    روانکاوی به عنوان یک درمان، مبتنی بر این مفهوم است که افراد از عوامل زیادی که باعث ایجاد رفتار و احساسات مختلف در آنها می شوند، بی اطلاع هستند، این عوامل ناخودآگاه باعث ایجاد نارضایتی در آنها می شود، که شامل اختلال شخصیت، مشکل در ارتباط با دیگران یا کمبود عزت نفس، اضطراب، افسردگی، فوبیا، مشکلات جنسی و یا آسیب های عمیق کودکی می شود.

    روانکاو چه کسی است؟

     

    روانکاو در واقع روان‌شناسانی هستند که از رویکردها و شیوه‌های درمانی روانکاوی برای درمان اختلالات روانی بهره می‌گیرند. روانکاو مشکلات را به صورت ریشه ای بررسی می کند و با برگشتن به گذشته فرد، آنچه که باعث بوجود آمدن شرایط فعلی وی شده را شناسایی می کند و فرد را نسبت به آن آگاه می کند و آنگاه مسئولیت حل مسئله را به عهده فرد می گذارند.

    روانکاوان علاوه بر داشتن مدرک روان‌شناسی، حداقل ۴ سال دوره‌های آموزشی را سپری می‌کنند. با گذراندن دوره‌های تخصصی فرد می‌تواند به عنوان یک روانکاو به درمان اختلالات روان‌شناختی با بهره‌گیری از شیوه‌های روانکاوی بپردازد.

    علت مراجعه به روانکاو

    گاهی اوقات افراد به مشکل خود آگاهی دارند اما نمی دانند چگونه افکار و احساسات مزاحم را کنترل کنند، مثلا می دانند اضطراب بیش از حد دارند و هر اتفاقی آنها را نگران می کند و حتی ممکن است واکنش بیش از حد به مسائل بدهند که این نگرانی باعث تاثیر بر فرد و خانواده و اطرافیان وی می شود. این افراد بهتر است به روانکاو مراجعه کنند.

    بعضی افراد به دلیل نگرش نادرست نسبت به اطرافیان، در روابطشان با دیگران دچار مشکل می شوند و در عین حال به مشکل خود آگاهی ندارند و این مسئله باعث آسیب به آنها و در روابطشان دچار ناسازگاری می شوند چون بیشتر توجهشان به اطرافیان است. این افراد نیز به روانکاو نیاز دارند. عده ای از افراد نیز به مشکل خود آگاه نیستند و در عین حال نیز روانشناسان و روان کاوان را نیز قبول ندارند و بنا به توصیه دیگران به روانکاو مراجعه می کنند.

     

    روانکاو در پروسه روانکاوی چه کارهایی انجام می‌دهد؟

    روانکاو به کمک اصول روانکاوی به شناسایی و درمان اختلالات روانی می پردازند. در این شیوه درمانگر تلاش می‌کند که افکار، احساسات و خاطرات ناخوشایند را که در ذهن ناخودآگاه جای گرفته‌اند ریشه یابی کند و با ورود محتوای ناخودآگاه به بخش هشیار، مراجع را به بینش و آگاهی برساند. با این کار درمانگر می‌تواند به درمان اختلالات روانی بپردازند.

    به عقیده روانکاوان آسیب های روانی در طی سالهای اولیه تکامل شخصیت (5 تا 6 سالگی) در فرد تثبیت شده اند و روانکاو با کنار زدن مکانیسم های دفاعی فرد و دستیابی به ناهشیار فرد، این اتفاقات را از ناهشیار او به هشیار می آورد و در رابطه با آنها به فرد آگاهی داده می شود، آنگاه این مشکلات قابل درمان می شوند. (منظور از ناخودآگاه آن بخش از روان است که از دسترس آگاهی خارج شده‌است ولی به کنترل رفتار فرد ادامه می‌دهد).

    1571317915 f8a9fc5ddeafeea826dc80db858adb34 1024x663 - روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران
    روانکاوی

    پیش‌فرض‌های اساسی یک روانکاو

    • روانکاو مشکلات روانی را ناشی از ناخودآگاه فرد می بیند.
    • علائم آشکاری که مراجع دارد، به خاطر اختلالات پنهان ایجاد می‌شود.
    • دلایل معمول مسائلی حل نشده هستند؛ یا اینکه فرد با آسیب مواجه شده و آن را سرکوب کرده است.
    • فروید می‌گوید: آگاهی دادن به افکار و انگیزه‌های ناخودآگاه، راه درمان افراد را مشخص می‌کند.
    • دقیقاً همه درمان در مشکل سرکوب شده متمرکز است.

    چطور می‌توان ذهن ناخودآگاه را کشف کرد؟

    فروید می‌گوید مراجع باید روی یک تخت دراز بکشد تا کاملاً احساس راحتی کند. بعد از اینکه مراجع شروع به گفتن خاطرات کودکی خود کرد، روانکاو در پشت سرش نشسته و همه چیز را با دقت می‌نویسد. به خاطر اینکه مکانیسم‌های دفاعی فراوانی در ناخودآگاه فعالیت می‌کنند، روانکاوی در فرم کلاسیک یک فرایند طولانی مدت است.

    هنگامی که به روانکاو مراجعه کنید، سعی می‌کند مشکلات شما را به صورت ریشه‌ای برطرف کند. به این معنا که روانشناس با این رویکرد باور دارد که کم کردن ظاهری علائم موجب بهبود کامل نشده و سلامت روانی فرد در ازای برطرف شدن درگیری زمینه‌ای پیدا می‌شود.

    تحلیل‌گر اطلاعات بسیار کمی از خود به نمایش می‌گذارد تا بتواند روی ضمیر ناخودآگاه فرد بدون دخالت عوامل بیرونی کار کند. روانکاو برای دستیابی به ناخودآگاه از تکنیک‌های مختلفی استفاده می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به آزمون رورشاخ، نابهنجار خوانی، تداعی آزاد، تفسیر، تحلیل مقاومت و تحلیل انتقال نام برد.

    مزایای روانکاوی

    این درمان منافع زیادی دارد. درمانگر با مراجع همدلی کرده و محیطی بدون قضاوت فراهم می کند که در آن مراجع می‌تواند احساس امنیت کرده و احساسات خود را بیان کند. در واقع به اشتراک گذاشتن احساسات می‌تواند به مراجع کمک کند. در نهایت روانکاوی باعث افزایش خودآگاهی فرد، بهبود زندگی، شناخت بهتر دیگران، افزایش فعالیت مغز، بهبود ارتباط با دیگران، موفقیت های کاری و اجتماعی و مهمتر از همه احساس آرامش در زندگی می شود.

    man talking to psychotherapist 374833 006 587fcc8c3df78c2ccddbc733 1 1 1024x685 - روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران
    روانکاو خوب در تهران

    چه کسانی به روانکاو مراجعه می کنند؟

    روانکاوی برای بسیاری از مشکلات روانی و اختلالات شخصیت از جمله موارد ذکر شده در زیر می تواند بسیار مفید باشد:

    – اضطراب

    – افسردگی

    -وسواس(اختلال شخصیت وسواسی)

    -اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی، پارانوئید و اختلال دوقطبی

    -فوبیا

    -کمبود اعتماد به نفس

    -سوء مصرف مواد و مشکلات جنسی

    روانکاو یا روانپزشک

     

    در واقع روانکاو کمک می کند تا فرد مشکلات خود را ریشه ای حل کند و البته فرایندی زمانبر و پیچیده می باشد اما نسبت به سایر روشهای درمانی نتیجه پایدارتر و عمیق تری دارد. مراجع پس از پایان جلسات، تغییرات زیادی در احساسات، کنترل هیجانات، بهبود روابط با اطرافیان، شیوه تفکر و سبک زندگی مشاهده و احساس بهتری در زندگی تجربه می کند.

    روانکاوی برای چه کسانی مناسب نیست؟

    برخی افراد نیاز دارند که به مشکلاتشان زود پاسخ داده شود، این افراد که ممکن است علائمی مثل افسردگی یا علائم شبیه به این را داشته باشند، در واقع بهتر است از روش‌های دارو درمانی یا روان درمانی استفاده کنند.

    همچنین افرادی که با درمانگر خود صادق نیستند، افرادی که انگیزه ای برای تغییر خود و بهبود زندگی ندارند، افرادی که شخصیت ضد اجتماعی دارند و یا از شرایط فعلی خود ناراضی نیستند، جلسات روانکاوی برای این دسته از افراد نمی تواند کارایی داشته باشد.

    لکه جوهر e1650725070739 - روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران
    روانکاو خوب در تهران

    تست لکه جوهر رورشاخ

    مکانیسم‌های دفاعی‌ای که در ناخودآگاه وجود دارد، غیر قابل دسترس بودن آن را تشدید می‌کنند. لکه جوهر به خودی معنای خاصی ندارد، در واقع مهم این است که لکه جوهر نا مبهم است. اما چیزی که شما در آن می‌خوانید اهمیت زیادی دارد. افراد بسته به ارتباطات ناخودآگاهی که در ذهن آن‌ها نقش بسته است، چیزهای مختلفی می‌بینند.

    آزمون جوهر رورشاخ یک آزمایش تصویری است، چرا که بیمار برای تفسیر جوهر اطلاعات را در ناخودآگاه خود تصویر می‌کند. با این وجود، روانشناسی مثل اسکینر وجود دارد که از این روش انتقاد کرده اند. این انتقاد به خاطر وابستگی به تصور و تحلیل خود شخص و غیر علمی بودن به وجود آمده است.

    لغزش فرویدی

    افکاری که در ناخودآگاه فرد نقش بسته است، می‌توانند با نابهنجار خوانی که به عنوان یک لغزش فرویدی یا لغزش زبانی شناخته می‌شوند، به خودآگاه فرد برسند. در واقع با گفتن چیزی که واقعاً قصد بیان آن را نداشتیم، منظوری که در ذهن داریم را کاملاً آشکار می‌کنیم. برای این که این موضوع برای شما ملموس‌تر باشد، در اینجا مثالی ذکر می‌کنیم.

    فرض کنید یک متخصص تغذیه سخنرانی می‌کند و می‌خواهد بگوید ما همیشه باید بهترین نان را طلب کنیم، اما به جای نان اشتباهاً کلمه تخت را به کار می‌برد. یا این که فرد ممکن است شریک عاطفی جدید دوستش را با نام همسر قبلی او که بیشتر دوستش داشته صدا بزند.

    فروید می‌گوید لغزش زبانی موجب بینش کامل روانکاو از ذهن ناخودآگاه می‌شود. در لغزش زبان هیچ چیزی اتفاقی نیست و هر رفتاری از جمله لغزش زبان، باید به طور کاملاً مورد توجه قرار بگیرد.

    تداعی آزاد

    یکی دیگر از تکنیک‌های به روز و شناخته شده روانشناسی، تداعی آزاد است. در این روش بیمار هر آنچه در ذهن خود دارد را بلند بلند می‌گوید. هر چیزی که به ذهن او خطور می‌کند، باید گفته شود و مورد توجه روانکاو قرار بگیرد. این تکنیک به این شکل است که درمانگر لیستی از کلمات را بخواند، و بیمار با اولین کلمه‌ای که به ذهنش می‌رسد پاسخ دهد. مثلاً اگر روانکاو بگوید مادر، جوابی که مراجع می‌دهد می‌تواند بخشی از خاطرات سرکوب شده او را پیدا کند.

    اگر مراجع از گفتن چیزی که در ذهنش آمده مقاومت کند، این روش هیچ فایده‌ای ندارد. از طرف دیگر اگر مراجع مکث‌های طولانی در جواب دادن به شما داشته باشد، اغلب سرنخ مهمی را فراهم می‌کند که او دارد به خاطرات سرکوب شده نزدیک می‌شود. در نتیجه روانشناس باید کند و کاو بیشتری در آن زمینه داشته باشد.

    فروید گزارش می‌دهد که مراجعان هنگام تداعی آزاد ممکن است چنان خاطره شدیدی را به یاد بیاورند که گویی دوباره در حال تجربه آن هستند. این مثل یک فلاش بک از جنگ یا تجربه تجاوز است. این رنج و درد دوباره برای فرد زنده می‌شود و لحظات سختی را می‌گذراند. یادآوری وقایع استرس‌زا باعث می‌شود تا مراجع تخلیه هیجانی کند. فروید با استفاده از این تجربیات شدید احساسی، می‌تواند به سرنخ‌های مهمی در درمان مراجع برسد.

    تجزیه و تحلیل رویا

    فروید معتقد است که خواب هایی که افراد می‌بینند، جاده با شکوهی است که به سمت ناخودآگاه دارند. او می‌گوید ذهن آگاه مثل مأمور سانسور است اما هنگام خواب، هوشیاری فرد کمتر شده و بنابراین ناخودآگاه پیدا می‌شود. ایده‌های سرکوب شده در خواب ها به سطح می‌آیند؛ البته از طرف دیگر ممکن است چیزی که از خواب خود به یاد می‌آوریم دستخوش تغییر شود.

    بنابراین لازم است روانکاو بین محتوای آشکار و محتوای پنهان یک رویا تفاوت قائل شود. مورد دوم، معنای واقعی خواب ها است. فروید می‌گوید معنای واقعی که در یک خواب نهفته است، اهمیت جنسی داشته و نظر نظریه سمبل گرایی جنسی، معنای اصلی رؤیاهایی با مضامین مشترک را بیان می‌کند.

    کاربرد بالینی

    روانکاوی یک درمان بین المللی است. در این روش برای این که فرد را از شرایط فشار یا آسیب روانی خارج کنیم، باید دیدگاه او درباره زندگی را تغییر دهیم. فرضیه این روش بر این اساس است که دیدگاه ناسازگار کنونی با عوامل شخصیتی عمیقی گره خورده است.

    بنابراین برای حل مسئله، به جای کاهش علائم، سعی می‌کند تا مشکل را از ریشه برطرف کند. اختلالات اضطرابی مثل فوبیا، پانیک اتک، وسواس فکری یا استرس بعد از سانحه، همگی در رویکرد روانکاوی چاره‌ای بسیار مؤثر دارند.

    هدف روانکاو چیست؟

    هدف اصلی روانکاو این است که با کمک به مراجع، تلاش کند تا نهاد شخصی او را تغییر دهد. روانکاو باید منشأ اضطراب یا آسیب روانی کنونی فرد را تشخیص داده و آن را درمان کند. سالزمن گفته که در روان پزشکی کمک چندانی به مراجعان با مشکلات وسواس، فوبیا و سایر اختلالات اضطرابی نمی‌شود.

    با این حال می‌تواند در زمینه اضطراب‌های عمومی به کمک مراجعان برسد. از طرف دیگر، سالزمن نگران این است که روانکاوی علائم وسواس را گسترش دهد چرا که این افراد بیش از حد نگران هستند و در مورد گرفتاری‌هایی که دارند، حساسیت زیادی به خرج می‌دهند.

    1cafa32dc1fbde9452f2e059ee0c54d369d62148 e1650725090817 - روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران
    روانکاو خوب در تهران

    افسردگی و روانکاوی

    افسردگی می‌تواند تا حدودی با رویکرد روانکاوی بهبود پیدا کند. در این رویکرد افسردگی را به آسیبی که کودک هنگام جدایی از والدین خود دارد، ربط می‌دهند. این تجربه ممکن است در آینده کودک را به احساس افسردگی دچار کند. درمان روانکاوانه برای اختلال افسردگی به این صورت است که مراجع به یادآوری تجربه اولیه تشویق می‌شود. درمانگر باید فشارهایی که بر اثر آن تجربه در ذهن فرد شکل گرفته را برطرف کند.

    از آن جایی که فرد افسرده بیش از حد به دیگران وابسته است، باید مراقبت ویژه‌ای از آن‌ها به عمل آورد. باید از وابستگی مراجعان کاسته و یک روش کاربردی‌تر برای درک پذیرش آسیب، طرد شدن و تغییر در زندگی به آن‌ها آموزش داد. از طرف دیگر، برخی روانشناسان گزارش کرده اند که درمان روان پویشی فقط در برخی موارد موفق آمیز بوده است.

    دلیل این اتفاق این است که افراد افسرده برای همکاری در جلسات بی‌انگیزه هستند. در چنین مواردی بهتر است از یک رویکرد مستقیم و چالش برانگیز بهره برد. دلیل دیگر شکست روند درمان برخی از بیماران افسرده با رویکرد روانکاوی این است که این افراد انتظار درمان سریع دارند.

    بنابراین از آن جا که روانکاوی چنین چیزی را به افراد ارائه نمی‌کند، مراجع ممکن است درمان را ادامه ندهد یا اینکه بیش از اندازه به دنبال پیدا کردن راهبردی برای نگه داشتن رابطه انتقال وابسته با تحلیل‌گر باشد.

    رویکرد روانکاوی، خوب یا بد؟

    • در این رویکرد باید مواردی را مدنظر داشته باشید:
    • درمان زمان بر است و بعید است که سریعاً جواب دهد
    • افراد باید برای سرمایه گذاری وقت و هزینه زیاد در این روند درمانی آماده باشند
    • ممکن است در طول درمان با خاطراتی دردناک که سرکوب شده اند مواجه شوند؛ این امر ممکن است ناراحتی آن‌ها را افزایش دهد.
    • این درمان برای همه اختلالات مؤثر نیست
    • ماهیت رویکرد روانکاوی، عدم تعادل قدرت بین مراجع و درمانگر را به وجود می‌آورد. در نتیجه در این روند درمانی، موضوعات اخلاقی بسیار مطرح هستند و با یک درمانگر و کلینیک معتبر این درمان را شروع کنید.

    در یک بررسی کلی، نمی‌توان روانکاوی را تائید یا رد کرد. این یک ساختار کلی است که بخش‌های مختلفی دارد؛ بنابراین برخی از این بخش‌ها باید پذیرفته شوند، برخی دیگر رد شده و قسمت‌هایی هم به تغییر جزئی نیاز دارند. روش مطالعه موردی که در این رویکرد وجود دارد مورد انتقاد واقع می‌شود؛ چرا که جای تردید است که آیا کلیات می‌توانند معتبر باشند یا خیر.

    در انتخاب روانکاو نکاتی که لازم است بدانیم:

    افرادی که قصد روانکاوی شدن دارند و برای پیدا کردن روانکاو خوب در تهران، لازم است که درمانگر خود را به درستی انتخاب کنند. روانکاو، روان‌پزشک یا روان‌شناسی است که روانشناسی بالینی خوانده و بعد از پایان، دوره روانکاوی را گذرانده باشد. علاوه بر این باید خودش هم روانکاوی شده باشد و دوره‌هایی را تحت‌نظر یک روان تحلیل گر مجرب بگذراند تا بتواند بیمارانش را درمان کند. بعد از طی این مراحل، فرد می‌تواند در حیطه روانکاوی فعالیت کند.

    نتیجه گیری

    روانکاو یک روانشناس است و تفاوت آن‌ها با یکدیگر در رویکردی است که برای درمان مسائل در پیش می‌گیرند. نگاه یک روانکاو بسیار عمیق و ریزبینانه است؛ او تلاش می‌کند تا در ناهشیار و ناخودآگاه ذهن فرد کاوش کند تا بلاخره منشأ مشکل را پیدا کند.

    جلسات روانشناسی ممکن است بعد از 20 جلسه به اتمام برسد، اما به دلیل تحلیلی بودن کار روانکاو جلسات آن طولانی‌تر و بیشتر از دیگر رویکردها است. اگر شما مشکلی دارید که سال‌ها درگیر آن هستید، می‌توانید به روانکاو مراجعه کنید تا مشکل شما را ریشه‌یابی کند.

     

     

    برای استفاده از خدمات روانکاوی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان با شماره های زیر تماس بگیرید

      02122636858 – 02122622006 

    مقالات مرتبط

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۷ رای

    ۳ دیدگاه دربارهٔ «روانکاو خوب در تهران | دکتر روانکاو و بهترین مرکز روانکاوی در تهران»

    1. بازتاب: 7تا از بهترین ویژگی های یک رواندرمانگر خوب را بدانید!! - مرکز مشاوره کودک و خانواده بوجیکا

    2. مهران خرمیان

      سلام، من مردی ۵۹ ساله در آمریکا هستم که به دنبال درمان برای کار بر روی ایگو ایده آل هستم. آیا می توانید به من کمک کنید تا مرا به یک درمانگر مرد تحصیلکرده و بسیار مجرب در ایران معرفی کنید؟ با سپاس

      1. سلام وقتتون بخیر
        بله دکتر رستمی رو بهتون معرفی میکنم از روانکاوان خوب مجموعه هستند، پیام بذارید در واتس اپ براتون نوبت تعیین بشه🌹

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بالای صفحه بردن