کلینیک روانشناسی چجور جاییه؟
روانشناسی بالینی ترکیبی از علم، تئوری و دانش بالینی برای درک، پیشگیری و از بین بردن اختلالات روان شناختی یا اختلال عملکرد و ارتقاء رفاه ذهنی و توسعه فردی است. هدف اصلی کلینیک روانشناسی، ارزیابی روانشناختی و روان درمانی می باشد. در بسیاری از کشورها، روانشناسی بالینی یک حرفه بهداشت روان است.
این رشته به طور کلی در سال 1896 با آغاز اولین کلینیک روانشناسی در دانشگاه پنسیلوانیا توسط لایتنر ویتمر آغاز شد. در نیمه اول قرن بیستم، روانشناسی بالینی بر ارزیابی روانشناختی و با توجه کمی بر درمان متمرکز بود. بعد از دهه 1940 و جنگ جهانی دوم منجر به افزایش نیاز به تعداد پزشکان و روانشناسان آموزش دیده شد.
روانشناسان بالینی ، متخصص در روان درمانی هستند و به طور کلی در چهار زمینه اصلی نظری – روان شناختی، انسانی، درمان شناختی رفتاری (CBT) و خانواده درمانی فعالیت میکنند.
وظایف روان شناسان و مشاوران در کنار ارتقاء و پیشگیری از بیماری ها، افزایش سلامت روانی و نشاط جامعه است.

وظایف یک روانشناس بالینی در کلینیک روانشناسی
بارها اتفاق افتاده که ما افسرده، گیج، بی هدف، یا ناراحت هستیم، مانند بحث و جدل با دوستان، فشار خانوادگی، شکست مالی، طلاق، مرگ عزیزان یا هر اتفاق ناخواسته ای که برایمان در زندگی رخ می دهد. مواجهه مکرر با وقایع ناگوار در زندگی برایمان بسیار سخت و دردناک است.
در این زمان، آنچه که همه ما نیاز داریم، نوعی هدایت و پشتیبانی است تا بتوانیم تمام این وقایع را به خوبی مدیریت کرده و به زندگی عادی خود ادامه دهیم. روانشناس بالینی حرفه ای است که می تواند به ما در چنین شرایط دشوار که نیاز به هدایت و پشتیبانی داریم کمک کند. کار اصلی این حرفه، کمک به مردم برای حل مسایل روانی و مشکلاتشان است.
اگه میخواین تجربه درمانی متفاوتی داشته باشید با متخصصان ما تماس بگیرید ، هنر ما حال خوب شماست
6858 2263 021 – 2006 2262 021
آنچه که روانشناس بالینی می تواند انجام دهد؟
کار یک روانشناس بالینی معمولا بستگی به نوع بیماران و مراجعینی دارد که روانشناس مایل است آنها را ببیند.
با این حال، برخی وظایف مشترکی وجود دارد که همه آنها باید انجام دهند که در زیر به آنها اشاره شده:
– مصاحبه با مراجعین و یا صحبت کردن با آنها برای درک نیازهایشان.
– درک و ارزیابی نگرش، رفتار و توانایی های مراجعین با استفاده از آزمون های روانشناختی مختلف.
– ترکیب آزمون های روان سنجی و روش های مختلف برای بهبود شرایط بیماران.
– طراحی و اجرای برخی برنامه های اصلاح رفتار پس از تشخیص مشکل بیمار.
– طراحی درمان مناسب یا درمان برای بهبود سریع بیمار.
– مشاهده، نظارت و آزمایش درمان مناسب برای اثربخشی آن و ثبت پرونده پیشرفت بیمار یا مراجعین.
– نگه داشتن پرونده های بیماران برای ثبت مراحل درمان و بهبود بیماری.
– انجام جلسات درمانی به صورت روتین.
– همکاری با سایر حرفه ها مانند مدد کار اجتماعی، پرستاران، پزشکان و روانپزشکان.
– ارتباط با بستگان، والدین یا عزیزان بیمار برای درک مشکلات آنها و ارائه راهنمایی به اطرافیان بیمار.
روانشناسی بالینی شغلی پر استرس و با فرسایش است، اما این نیز برای آنها بسیار چالش برانگیز است؛ زیرا آنها فرصتی برای مقابله با مشکلات منحصر به فرد و بیماران جدید دارند که برای روانشناسان راه حل های مناسب را ارائه می دهند.
لزوم مراجعه به کلینیک روانشناسی
در سالهای اخیر مشکلات سلامت روان در جامعه بیشتر شده یا اینکه بشر بیشتر به آن توجه کردهاست. رسیدن به آرامش و اطمینان و دوری از افسردگی و اضطراب از اساسیترین نیازهای سرشتین آدمی و از دیرباز جزو مسائل اساسی بشر بودهاست. همین مسئله موجب شده تا در ادیان و آیینهای کهن بشری، ضمن تشریح علل آرامش روحی و روانی، راهکارهایی برای پاسخ به این نیاز اساسی بشر ارائه شود.
از طرف دیگر، بهداشت و سلامت روانی یکی از نیازهای اجتماعی نیز هست؛ چرا که عملکرد مطلوب جامعه مستلزم برخورداری از افرادی است که از نظر سلامت و بهداشت روانی در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشند.در کشورهای توسعه یافته افراد دارای پزشک ، وکیل و روان شناس اختصاصی هستند. در کشور در حال توسعه ما علی رغم مشکلاتی که در جامعه و بین افراد وجود دارد، نیاز به مراکزی است تا خانواده و روانشناسان را آشتی دهد.
بخشهای مختلف کلینیک روانشناسی بوجیکا
بخش های کلینیک روانشناسی بوجیکا از روانشناسان متخصص تشکیل شده که در زمینه های مختلف تخصص دارند که بر اساس نیاز افراد دپارتمان های مختلفی تشکیل شده و هر دپارتمان به طور تخصصی به مشاوره افراد میپردازد.
به طو ر مثال کودکان در حال تحصیل که مشکلات خاصی از جمله بیش فعالی یا کم توجهی و اضطراب، اختلال یادگیری مثل ریاضی، دیکته و یا مشکلاتی چون لجبازی، شب ادراری همچنین افراد بزرگسال مشکلاتی چون اظطراب، افسردگی مشاوره پیش از ازدواج و … دارند به بخشهای مختلف ارجاع داده میشوند.
کلینیک( دپارتمان) تشخیص:
مهمترین دپارتمان هر کلینیک روانشناسی، دپارتمان تشخیص می باشد که با نگاه جامع به همه ابعاد زندگی فرد به تشخیص نوع اختلال در فرد میپردازد و پس از ابزارها و آزمون های روانشناسی که برای تشخیص کامل تر و دقیق تر به روان درمان گر کمک میکند نیز استفاده میشود و سپس بر اساس تشخیص، مراحل درمان فرد برنامه ریزی میشود.
در کلینیک تشخیص یک روان پزشک، روان شناس و روان سنج پس از شرح حال گیری از مراجع و در صورت نیاز انجام آزمون های تخصصی، تشخیص لازم را داده و به یکی از کلینیک های تخصصی ارجاع می دهند.

کلینیک روانشناسی کودک:
هر فرد نیاز به درمان خاص خود دارد بطور مثال مشکلات کودکان که بسیار منحصر به فرد هستند توسط متخصصان کودک در دپارتمان کودک و توسط متخصصان کودک از طریق بازیهایی که طراحی می کنند به رفع و درمان اختلالات کودکان می پردازند.
از جمله مهمترین نیاز کودکان، پرورش استعدادها و تواناییهای بالقوه کودکان است تا در این زمینه خاص به رشد و پرورش و ارتقا کودک کمک کند.

کلینیک رفتاری – هیجانی:
این کلینیک اختلالاتی نظیر اضطراب، افسردگی، پرخاشگری، لجبازی و … را در بازه سنی ۰ تا ۱۱ سال مورد بررسی و درمان قرار می دهد.
کلینیک اختلالات تحولی:
در این کلینیک در بازه سنی ۰ تا ۱۸ سال مشکلاتی نظیر اختلالات طیف اتیسم، اتیسم همراه با نقص توجه – بیش فعالی مورد بررسی و درمان قرار می گیرد.
کلینیک اختلالات اضطرابی،روان تنی :
در این کلینیک تلاش می شود اختلالات و مشکلاتی که مربوط به اضطراب هستند، در صورت نیاز به دارو درمانی و روان درمانی، بهبود یابد.
کلینیک اختلالات خلقی:
در این کلینیک، اختلالاتی که مستقیما با خلق در ارتباط هستند، همچنین مشکلات و افسردگی های ناشی از محرک های محیطی بررسی و درمان می شوند. در کنار درمان های روانشناختی از درمان روانپزشکی نیز برای درمان استفاده می شود.

کلینیک خانواده:
در این کلینیک خدمت های متفاوتی نظیر مشاوره پیش از ازدواج، مشکلات زناشویی، مشکلات پیش آمده پس از خیانت و … توسط متخصصان ارائه می شود.
کلینیک نوجوان و بلوغ:
این کلینیک منحصرا برای سن نوجوان، از دوازده سال تا هجده سال است. مسایلی نظیر بی انگیزگی های تحصیلی، اختلالات مختص این سن، گرایش به مواد مخدر، خودکشی و …
کلینیک اختلالات جنسی:
در قسمت اختلالات جنسی، مشکلاتی مانند واژینیسموس، زود انزالی، انحرافات جنسی و … صورت می گیرد.

کلینیک مشاوره تحصیلی:
در این کلینیک تلاش بر ارتقای عملکرد تحصیلی افراد و درمان مشکلاتی نظیر بیش فعالی و اختلال یادگیری در دانش آموزان است. از خدمات تکنولوژیک همچون نوروفیدبک، به منظور ارتقای توجه و تمرکز در این کلینیک استفاده می شود.

کلینیک چاقی و پرخوری:
در این کلینیک تلاش می شود فرآیند های منفی مغزی که باعث افزایش وزن و بیش خوری می شوند کنترل و درمان شوند.
اگه میخواین تجربه درمانی متفاوتی داشته باشید با متخصصان ما تماس بگیرید ، هنر ما حال خوب شماست
6858 2263 021 – 2006 2262 021
ویژگی های یک درمانگر حرفه ای در کلینیک روانشناسی
- اطمینان حاصل کنید که رابطه شما و روان درمانگرتان به قدر کافی گرم و محبت آمیز هست تا با احساس امنیت تمام بتوانید درمان شوید.
- اطمینان حاصل کنید درمانگر شما در گذشته خود از مشاوره و روان درمانی بهره مند شده و التیامی که به دنبالش هستید پیشتر در برخی جنبه های روحی بدست آورده است.
- اطمینان حاصل کنید که روان درمانگر شما بر کشف الگوهای رفتاری و احساسی ناخواسته شما تمرکز کرده و راهکارهای عملی و قابل اجرا به شما ارایه بدهد. یک درمانگر خوب به شما تکلیف و درمانهایی می دهد تا بتوانید پیشرفت درونی خود را در زندگی بسنجید.
- بسیار مهم است که از همان جلسه اول تغییرات و پیشرفت هایی را در خود مشاهده کنید، احمقانه است که باور داشته باشیم باید ده بیست جلسه صبر کنیم تا به تدریج شاهد تغییر و پیشرفت در زندگی خود باشیم. روان درمانی را به شراکتی مؤثر بدل کنید. این درمان وقتی پاسخگو است که همراهی فعال در تصمیم گیری داشته باشید.
- مطمئن بشوید که شما و متخصص دربارهی موضوعات اساسی و روش مدیریت آنها تفاهم دارید. در مجاور هم میتوانید اهدافی گزینش کنید و به آنها برسید.
- صادق و روراست باشید. میزان موفقیت درمان به خواست شما در ابراز و بازگویی عواطف، افکار و تجاربتان وابسته است. بایست برای انجام کارها، دیدگاهها و ایدههای تازهای بهکار بگیرید.
- چنانچه از بازگو کردن برخی موضوعات بهدلیل شرم، عواطف دردآور یا هراس از بازتاب روانشناس خودداری میکنید بهتر است این موارد را با او در میان بگذارید.
- به برنامه درمانی خود متعهد باشید، چنانچه انگیزه لازم به خرج ندهید احتمال دارد جلسات درمانی را درست پیش نبرید. این پایبند نبودن به درمان باعث مختل شدن در پروسه درمان میشود. پس منظم باشید و پیش از هر جلسه به آنچه در جلسه خواهد گذشت، بیندیشید.
- تمرینات واجب و ضروری در بین جلسات را انجام بدهید. چنانچه متخصص به شما تمرینات یا تکالیفی مانند نوشتن و مستندسازی عواطف روزانهتان میدهد قطعا آنها را انجام بدهید. این تمرینات کمکتان مینماید تا آنچه را در جلسات آموختهاید، در زندگی بهکار بگیرید.
- چنانچه روان درمانی مؤثر نیست، قطعا متخصصتان را در جریان بگذارید. اگر پس از چندین جلسه نتیجهای نگرفتهاید با متخصص گفتگو کنید. به منظور حل این مشکل باید به یاری هم به رویکرد و روش جدیدی دست پیدا کنید.
فواید مراجعه به کلینیک روانشناسی
جلسه نخست
در جلسه نخست روان درمانی، متخصص اول در مورد فرد بیمار و مشکلات و نیازهایش اطلاعاتی کسب میکند. شاید فُرمهایی به منظور دریافت اطلاعات روحی و جسمی گذشته و حال مراجع در اختیار او گذاشته شود. شاید چند جلسه طول بکشد تا متخصص دربارهی فرد بیمار و وضعیتش اطلاعاتی کسب کند و به بهترین جمعبندی برای درمان و مراحل آن برسد.
جلسهی نخست، فرصت مناسبی برای فرد مراجع نیز وجود دارد تا از هماهنگی رویکردهای متخصص با مشکل خود و… اطلاعات کسب کند. پس فرد در جلسه نخست باید سعی کند که به موضوعات زیر دست پیدا کند:
از چه درمانی استفاده خواهد شد؟
اهداف درمانی چیست؟
طول و مدت زمان هر جلسه چه میزان است؟
به چند جلسهی درمانی نیاز است؟
در جلسات از پرسیدن هیچ پرسش و نقطهی مبهمی ابا نداشته باشید.
چنانچه با رواندرمانگر حس آسایش و راحتی نمیکنید به فرد دیگری مراجعه نمایید .
هماهنگی و ارتباط مناسب با رواندرمانگر لازم است .

اگه میخواین تجربه درمانی متفاوتی داشته باشید با متخصصان ما تماس بگیرید ، هنر ما حال خوب شماست
6858 2263 021 – 2006 2262 021
انواع رویکرد های درمان در کلینیک روانشناسی بوجیکا
انواع گوناگونی از روان درمانیِ مؤثر وجود دارد. بعضی از انواع رویکردها برای درمان وضعیتهای مشخصی بهکار میروند و تأثیرگذارتر نیز هستند. در بعضی شیوهها، رواندرمانگر از تلفیق چند شیوه استفاده میکند. متخصص برای انتخاب درمان مناسب باید خواستهها و وضعیت فرد را ارزیابی نماید. علیرغم وجود شیوههای مختلف درمانی، بعضی از انواع رویکردها اثبات شدهتر هستند:
1- رویکرد روانکاوی
این نوع درمان یکی از معروفترین رویکردهای درمانی است. روش درمان روانکاوی توسط زیگموند فروید بنیان نهاده شده است. هدف اساسی درمان روانکاوی اینست که به اشخاص یاری کند تا به تعارضهای ناخودآگاهی که براساس آرزوهای برآوردهنشده کودکی پدید آمدهاند و به صورت نشانههایی بروز میکنند، بینش پیدا کند و به الگوهای بالغ بیشتری از تعامل و رفتار دست یابد.
درمانگری که روانکاوی میکند یا روانکاو، در صحبتهای اشخاص بدنبال کشف الگوها یا رویدادهای با اهمیتی در گذشته است که امکان دارد درمشکلات فعلی فرد بیمار نقش داشته باشند. در شیوه روانکاوی، درمانگر محیط راحت و همدلانهای را مهیا میسازد که فرد مراجعهکننده خود را به منظور نمایش دادن و آشکار ساختن عواطف یا اعمالی که به اضطراب و نگرانی یا تنش در زندگیش انجامیده، راحت حس میکند.
هم اکنون یک مکتب روانکاوی وجود ندارد، بلکه از زمان فروید تا کنون که موسس این مکتب است، مکاتب گوناگونی در این مورد ایجاد شده است که امکان دارد با مداوای روانکاوی قدیمی فروید تفاوت زیادی داشته باشند. یکی از با اهمیتترین این درمانها، روانپویشی کوتاه مدت است که از نظر صرف وقت و خرج مقرون به صرفه و برآیند درمانی رضایتبخشی را دارد.

2- رفتار درمانی شناختی (CBT)
رفتار درمانی شناختی به فرد کمک میکند تا رفتارها و عقاید منفی خود را شناسایی کند و آنها را با موارد مثبت و تندرست و سالم جایگزین نماید.
3- رفتاردرمانی دیالکتیکی
رفتار درمانی دیالکتیکی نوعی از CBT است که به بیمار مهارتهای رفتاری را میآموزد تا به یاری آنها به مدیریت اضطراب و نگرانی و کنترل احساسات و عواطف خود بپردازد. نتیجتا روابطش با بقیه التیام و بهبود و توسعه پیدا خواهد کرد.
4- درمان از مسیر پذیرش و تعهد
در این شیوه فرد از عواطف خود آگاه میشود و نسبت به ایجاد تغییرات و افزایش تطبیق خود با موقعیتهای مختلف توانمند میگردد.
5- روان درمانگری بینفردی
در این شیوه برای گسترش مهارتهای رابطه بین فردی، به روابط فرد با بقیه توجه میشود. به عنوان مثال شیوهی روابط فرد با دوستان، اقوام، همکاران و… بررسی میشود.
اگه میخواین تجربه درمانی متفاوتی داشته باشید با متخصصان ما تماس بگیرید ، هنر ما حال خوب شماست
6858 2263 021 – 2006 2262 021
6- رویکرد خانواده درمانی
در این گونه درمان روانشناسی، آموزش، جلوگیری و درمان برای یاری به خانوادهها، کل خانواده را در بر میگیرد. در خانواده درمانی روانشناسان به منظور حل مشکل خانواده یا یکی از اعضا آن، کل ساختار خانواده را مورد توجه قرار میدهند.
و سعی میکنند علتهای بروز و علل و عوامل بدتر کننده چالش در درون خانواده و در نوع روابط اعضا با همدیگر مورد وارسی قرار گیرد. این روش از درمان روانشناسی، مبتنی بر رویکرد سیستمهاست و عقیده دارد زمانی میتوان به دفع یک مشکل نائل شد که از نیروی تک تک اعضا استفاده کرد و عوامل تنش زا را رفع ساخت.
7- روان درمانی حمایتی
در این شیوه ، فرد توانایی رویارویی با استرسها و موقعیتهای سخت را پیدا میکند
8- نوروفیدبک
نوروفیدبک نوعی بیوفیدبک است، که بازخورد عصبی نیز به آن گفته میشود. این وسیله جزو پیشرفتهترین وسائل پزشکی نوین است در مغز تمام ما انسانها، هزاران فرایند و فعالیت خودکار و غیر ارادی در حال اتفاق افتادن است. فرایندهای ناهشیار بی شماری که بطور کامل از حوزهی آگاهی و اختیار ما به دورهستند.
هر لحظه در مغز هریک از ما، امواج مغزی خاص و فرایندهای فیزیولوژیک بی شماری در جریان است بی آن که ما آگاهی وشناختی نسبت به نحوهی کارکرد آنها داشته باشیم. فرایندهای فیزیولوژیک نهفته در مغز ما و امواج مغزی موجود در آن مدام و بدون دخالت آگاهانهی ما بر روی رفتار، افکار، کارکرد و وضعیت سلامت روانی وجسمی ما تاثیر گذارند.
هیچیک از ما انسانها در شرایط طبیعی و نرمال نمیتوانیم در زمینه نحوهی کارکرد هریک از این بازخوردهای زیست فیزیولوژیکی غیرارادی و امواج مغزی موجود در مغزمان دادههای موثق و دقیق و روشنی داشته باشیم. طبیعتا در شرایط طبیعی و بدون بکارگیری ابزارهای خاص قادر نیستید نسبت به هیچیک از بازخوردهای زیست فیزیولوژیکی جسم خود آگاهی دقیقی داشته باشید.
مضاف بر این وجود هرگونه ناهنجاری و اشکال طی روند طبیعی کارکرد امواج مغزی و فرایندهای زیست شناختی در بدن ما، میتواند باعث ظهورنشانههای بیمارگونه شود. به بیانی دیگر به هم خوردن رویه طبیعی کارکرد امواج مغزی و واکنشهای زیست شناختی میتواند به عنوان نشانه و نشانی از وجود یک وضعیت بیمارگونهی جسمانی یا روانی مورد توجه قرار بگیرد.
نوروفیدبک، برای مغز آدم مانند یک آینه عمل میکنند. ما روزانه با نگریستن به آینه متوجه نقائص و اشکالات موجود در ظاهر خودمان میشویم. در حقیقت آینه ما را نسبت به شرایط ظاهری مان و عیب و نقصهای محتمل موجود در آن آگاه میکند.
این آگاهی و شناخت به ما کمک میکند تا در جهت از بین بردن نقصهای موجود در موقعیت ظاهری خود اقدام کنیم. نوروفیدبک عینا برای امواج مغزی و عملکردهای فیزیولوژیک مغز ما بعنوان یک آینهی پیشرفته عمل میکنند. نوروفیدبک با بکارگیری ابزارهای الکترونیک پیشرفته و کامپیوتر به ما کمک میکند تا از آنچه در مغز ما در حال رخ دادن است اگاهی یابیم .
نوروفیدبک، بازخوردهای زیست فیزیولوژیکی نهفته درمغز آدم و امواج مغزی که هر لحظه بر وضعیت رفتاری و عملکردی ما اثر گذارند را ثبت میکند و بعد آنچه که در همون لحظه در مغز آدم در حال اتفاق افتادن است را بطور کامل دقیق، روشن و واضح روی صفحهی نمایشگر به تصویر میکشد و به آدم کمک میکند تا از وضعیت امواج مغزی خود، از نحوهی کارکرد واکنشهای زیست شناختی غیرارادی مغز خود در لحظه، آگاهی و شناخت دقیق و فوری کسب کند.
این افزایش آگاهی و شناخت به فرد کمک میکند تا قادر باشد در جهت از بین بردن اشکالات و ناهنجاریهای موجود در امواج مغزی خود اقدام کند. افزایش آگاهی نسبت به شرایط امواج مغزی باعث میشود فرد قادر باشد کنترل بیشتری بر این امواج داشته باشد.
بنابراین نورووفیدبک راه کاری است برای اینکه یاد بگیریم چگونه امواج مغزی و فعالیت هایی که در مغز ما بطور طبیعی و خودکار انجام میشود راکنترل کنیم. در واقع با نوروفیدبک میآموزیم بطور ارادی امواج مغزی خود را بوسیله استفاده از بازخوردی که از سیستم اخذ میکنیم تغییر بدهیم. نوروفیدبک ابزاری است به منظور کنترل، تغییر و اصلاح امواج مغزی در جهت وصول به کاستن از علایم بیماری و افزایش میزان سلامت جسمانی و روانی.
9- رویکرد بازی درمانی
امروزه از بازی یا بازی درمانی به عنوان راهکاری برای درمان مشکلات کودکان استفاده میکنند. بازی درمانی به اطفال کمک میکند تا بتوانند مسائل و مشکلاتشان را حل کنند، با این هدف که خصوصیات روانی خود را بشناسند. در این گونه درمان، به کودک مهلت داده میشود تا عواطف آزاردهنده و مشکلات درون خود را از مسیر بازی بروز داده و آنها را به نمایش بگذارد.
در کودکان بی قرار حواس پرت که کنترل اندکی روی حرکات جسمی خود دارند و براحتی هم متوقف نمیشوند، بازی کمک میکند تا تنش آنها آرام شود یا کودکانی که مورد ضرب و شتم و آزار جنسی قرار گرفته اند، میتوانند از طریق بازی درمانی به میزان قابل توجهی از آرامش و التیام و بهبود برسند. درمانگر از مسیر بازی درمانی یک موقعیت بازی را به صورت کلی به وجود میاورد که کودک قادر باشد هراس و تنش خود را بیرون بریزد، در واقع در بازی درمانی کودک «خود درونی اش» را نماش میدهد.
شدت احساساتی که برخی اطفال در طول بازی درمانی از خود نشان میدهند گاهی بسیار تعجب آور است، احساساتی چون تنفر،هراس، تنهایی، ناامنی، احساس شکست، بی کفایتی و احساس ناخواسته بودن از اینگونه عواطف است و غالبا آغاز این عواطف سبب محرومیت و انحراف شخصیت کودک میشود.
هم اکنون ناآگاهیهای پدر و مادر برخی کودکان سبب شده است که اختلالات عاطفی و رفتاری کودکان مانند هراس، خشم دروغگویی، حسد، شب ادراری، وسواس ناخن جویدن و … گسترش بیشتری پیدا کند. در بازی درمانی پس از آنکه کودک بازی با لوازم را آغاز کرد، درمانگر با دقت اعمال و گفتار او را تحت نظر میگیرد و با مشاهده رفتارش ضمن بازی به نگرانیهای او پی میبرد و بعد از تفسیر و نتیجه گیری از عملکردهای کودک، راهکار هایی مناسب برای مشکلات او ارائه میکند.

اگه میخواین تجربه درمانی متفاوتی داشته باشید با متخصصان ما تماس بگیرید ، هنر ما حال خوب شماست
6858 2263 021 – 2006 2262 021
روان درمانی در قالبهای مختلف پیشنهاد میگردد. به عنوان مثال به شکل انفرادی، گروهی، فامیلی، زوج درمانی و….
روان درمانی برای تمام گروههای سنی مفید واقع میشود.
روند درمان در کلینیک روانشناسی
در اغلب انواع روان درمانی، متخصص فرد را ترغیب میکند تا از عواطف و افکارش بگوید و چیزی را که آزارش میدهد عنوان کند. در ابتدا لب گشودن و سخن گفتن بسیار سخت است ولی نباید نگران بود، زیرا رواندرمانگر به سهولت و افزایش اعتماد بنفس فرد کمک فراوانی خواهد کرد. روان درمانی با بحثهای احساسی شدیدی روبرو است پس طبیعی است که فرد گاهی گریه کند، غمگین بشود یا اینکه در طول جلسات درمان عصبانی بشود.
بعضی افراد بعد از جلسات روان درمانی از نظر جسمانی خسته میشوند. رواندرمانگر در این موارد برای رویارویی با عواطف در کنار فرد خواهد بود. احتمال دارد، رواندرمانگر براساس موضوعات و محتوای هر جلسه، تمریناتی برای فرد در نظر بگیرد. در طی زمان نیز، صحبت کردن درباره مشکلات و نگرانیها موجب التیام خلقوخوی فرد میشود و روش تفکر و عواطف هر کس نسبت به خودش نیز تغییراتی میکند و در رویایی با مشکلات تواناتر خواهد شد.

مطالب پیشنهادی:
درمان استرس | روش جدید درمان استرس
تست هوش دادین تا حالا ؟ ? نمره هوشتون چنده ؟
۷ نشونه بی اعتمادی در رابطه عاطفی