مشاوره ازدواج کجا برم؟ 10 سوال مهم تست مشاوره ازدواج آنلاین

  • مشاوره ازدواج کجا برم؟ 

     

    حقیقت اینه که روابط شخصی و خانوادگی می تونن چالش برانگیز باشند. بنابراین ، هرچقدر خودتون و احساسات و رفتارهاتون بیشتر درک کنید  بهتر می تونید با عزیزان (از جمله همسرتون ) ارتباط برقرار کنید ، استرس خودتون رو مدیریت کنید و در زندگی روزمره تون به طور مؤثر عمل کنید. ازدواج یکی از مهمترین روابطی هست که در زندگی تون خواهید داشت. اما، واقع بین بودن مهمه ، هر ازدواج “فراز و نشیب” و “بالا و پایین” داره و این طبیعیه .

    درروزهای اوج زندگی، شما و شریک زندگی تون با همدیگه احساس عشق و علاقه خواهید داشت و نسبت به هم اشتیاق شدید دارید. با این حال ، در روزهای رکود، ممکنه یک یا هر دو شما نسبت به دیگری احساس سردی، بی تفاوتی، فاصله یا خصومت داشته باشه. ممکنه اونقدر تحت فشار باشید که فکر کنید جدایی  یا طلاق گرفتن بهترین کار هست.

    how to find marriage counseling memphis tn - مشاوره ازدواج کجا برم؟ 10 سوال مهم تست مشاوره ازدواج آنلاین
    مشاوره ازدواج

    اگه دنبال شناخت بهتر شریک عاطفیت برای یک عمر زندگی هستی و بتونی انتخاب درستی داشته باشی از مشاوران ازدواج بوجیکا کمک بگیر 

    6858 2263 021  –  2006 2262 021

     سوالات متداول در مورد مشاوره ازدواج 

     

    آیا ما باید با هم در مشاوره ازدواج شرکت کنیم؟

    بستگی داره، به طور معمول هر دو نفر در جلسات مشاوره با هم شرکت می کنند، با این حال، ممکنه درمانگر شما درخواست کنه گاهی اوقات شما و شریک زندگی تون رو بطور جداگانه ببینه.

    حتما بخوانید: مشاوره پیش از ازدواج | مشاور ازدواج چی میپرسه 

    آیا مشاوره ازدواج به من کمک خواهد کرد؟

    بله ، مشاوره ازدواج به بهبود روابط شما میتونه بسیار کمک کنه ، با این حال، هر دو زوجین باید کاملاً متعهد به روند درمانی باشند تا بتونن این کار رو انجام بدن. به خاطر داشته باشید که برنامه درمانی خاص شما به وضعیت منحصر به فرد شما بستگی داره. خبر خوب این هست که مشاوره ازدواج علاوه بر مشکلات زناشویی مشکلات دیگه ای مثل فوت یک دوست، یک فاجعه در خانواده و یا یک بیماری مزمن (یعنی سوء مصرف مواد و افسردگی) موارد گسترده ای رو شامل میشه.

    gettyimages 684022240 scaled - مشاوره ازدواج کجا برم؟ 10 سوال مهم تست مشاوره ازدواج آنلاین
    مشاوره ازدواج

    6 دلیل مراجعه به مشاوره ازدواج

    گرچه ممکنه طلاق برای برخی از افراد لازم و سالم ترین انتخاب باشه ، اما ممکنه بعضی افراد بخوان برای نگه داشتن زندگی شون تمام تلاششون رو بکنن و زندگیشون رو نجات بدن. اینجا شش دلیل برای مراجعه به مشاوره ازدواج رو جمع آوری کردیم :

    1. ارتباطات منفی و خراب شده 

    هنگامی که ارتباطات خراب شد ، معمولاً بازگشت به مسیر درست کار راحتی نیست. ارتباطات منفی می تونه شامل مواردی باشه که باعث میشه یک شریک زندگی افسرده ، ناامن ، بی توجه باشه یا دوست نداشته باشه صحبت کنه همچنین میتونه شامل لحن گفتگو هم باشه. ارتباطات منفی شامل هرگونه ارتباطی که احساس صدمه یا سو استفاده رو در فرد ایجاد کنه هم هست .

    2.وقتی زوجین بیشتر از یک زوج متاهل به هم اتاقی شباهت دارند

    این به این معنی نیست که اگه زن و شوهر همه کارها رو با هم انجام ندن با مشکل روبرو هستند. اگه ارتباط ، گفتگو و صمیمیت یا سایر عناصر دیگه ای که زن و شوهر احساس کنند مهم نیستند و  فقط “با هم” زندگی می کنند ، وجود داره ، این ممکنه نشانه ای باشه که یک روانشناس بالینی ماهر می تونه به مرتب کردن اون چیزی که از دست رفته کمک کنه.

    در ادامه بخوانید: پیامدهای طلاق

    3.وقتی زوج نمیدونند چطور اختلافات خودشون رو حل کنند

    بارها شنیدیم که زوجین میگن: “ما می دونیم چه مشکلی وجود داره ، اما نمی دونیم که چطور اون رو برطرف کنیم.” این زمان مناسب برای درگیر کردن شخص ثالث یا روانشناس هست. اگه یک زن و شوهر گیر کرده باشند ، یک روانشناس بالینی ماهر می تونه اونها رو در مسیر درست حرکت بده.

    4.وقتی که یکی از طرفین احساسات منفی داره 

    اون چیزی که در درون احساس میکنیم در خارج خودش رو نشون میده. حتی اگه بتونیم این احساسات رو برای مدتی مخفی کنیم ، اونها کاملاً ظاهر میشن. احساسات منفی مثل کینه یا ناامیدی می تونه به رفتارهای آسیب زا ، و گاهی مضر تبدیل شه.. یک روانشناس بالینی ماهر می تونه به زوجین کمک کنه احساسات منفی رو مرتب کنند و روش های بهتری برای بیان اونها پیدا کنند.

    در ادامه بخوانید: لیتیوم | عوارض و فواید قرص لیتیوم

    5. زمانی که فکر میکنید تنها راه فاصله و جداییه

    وقتی زن و شوهر با هم اختلاف نظر یا مشاجره دارند گذراندن وقت خارج از خونه معمولاً وضعیت رو حل نمی کنه. درعوض ، منجر به غیبت بیشتری میشه و در نهایت زوج تصمیم به جدایی میگیرند بهتره قبل از اینکه کار به اونجا بکشه به مشاوره خانواده مراجعه کنید .

    حتما بخوانید: سکس تراپی 

    6.زمانی که زن و شوهر به خاطر فرزندان در کنار هم میمونند

    زمانی که زوج صرفا به خاطر بچه ها زندگی رو ادامه میدن تصور میکنن دارن به بچه لطف میکنن و کار درست همینه . برعکس ، اگه زن و شوهر بتونن مسئله رو حل کنند و به سمت یک رابطه مثبت و سالم حرکت کنند این بهترین تصمیم برای همه افراد درگیر هست. کودکان به طور کلی بسیار شهودی و باهوش هستند با تظاهر به زندگی نمیتونید اونها رو گول بزنید.

    حتما بخوانید : زوج درمانگر خوب

    هدف از مشاوره ازدواج چیست؟

    هدف از مشاوره ازدواج کمک به شما در یادگیری ابزارهای مورد نیاز, روش درست در طی زندگی مشترک برای تقویت ازدواج هست.

    آیا خانواده درمانی نوعی مشاوره ازدواج است؟

    بله ، ازدواج و خانواده درمانی نوعی مشاوره ازدواج است .به طور خاص، ازدواج و خانواده درمانی یک رویکرد جامع تر در مورد مشکلات زناشویی و خانوادگی داره به این معنی که تمام اعضای خانواده رو در پروسه درمانی شامل میشه.

    حتما بخوانید: روانشناس خوب چه ویژگی هایی داره؟

    در جلسه مشاوره ازدواج چه اتفاقی میفته ؟

    در یک جلسه مشاوره ازدواج، ممکنه به خانواده وظایف نقش آفرینی برای کار در خونه داده بشه. همچنین به شما توصیه میشه تا احساسات واقعی خودتون رو با مشاور و همسرتون به اشتراک بذارید. مهارتهای ارتباطی و حل و فصل اختلافات تمرکز زیادی بر ازدواج و خانواده درمانی داره. روانشناس شما انتظار داره که تمام کارها و تکالیف رو انجام بدید. به عنوان مثال در طول یک جلسه، ممکنه شما و همسرتان تمرینات ارتباطی انجام بدید با این انتظار که در جلسه بعدی تجربیات خودتون رو به اشتراک بگذارید.

    در ادامه بخوانید: خودارضایی آیا به رابطه زناشویی آسیب می زند؟

    shutterstock 688429741 - مشاوره ازدواج کجا برم؟ 10 سوال مهم تست مشاوره ازدواج آنلاین
    مشاوره ازدواج

    اگه دنبال شناخت بهتر شریک عاطفیت برای یک عمر زندگی هستی و بتونی انتخاب درستی داشته باشی از مشاوران ازدواج بوجیکا کمک بگیر 

    6858 2263 021  –  2006 2262 021

    مراحل مختلف یک رابطه زناشویی چیست؟

    بیشتر زوج ها این مراحل رو در مواقع مختلف طی میکنن. با این حال، مشکلات زندگی می تونند در طول هر یک از این مراحل ظاهر شن. خبر خوب این هست که اگه اونها رو درک کنید، می تونید هنگام بروزشون با اونها مبارزه کنید.

    حتما بخوانید: مشاوره تلفنی ازدواج 

    مرحله 1: شور و اشتیاق

    مرحله اول یک رابطه به طور معمول شامل شور و اشتیاق هست. اشتیاق هنگام ملاقات با شریک زندگی و عاشق شدن. این مرحله به عنوان “مرحله ماه عسل”  شناخته میشه . در آغاز رابطه همه چیز خوب پیش میره و جهان روشن تره. در این مدت، شما شروع به برقراری احترام، صمیمیت و یک تحسین واقعی برای هم می کنید. یادتون باشه که این مرحله موقته. سرانجام، شور و اشتیاق تموم میشه و زمانی که این اتفاق میفته ، مهمه که با اشتیاق دوباره تغییر کنید و چیز جدیدی رو امتحان کنید.

    در ادامه بخوانید: کارگاههای روانشناسی

    مرحله 2: تحقق بخشیدن به رابطه پژمرده

    هنگامی که اشتیاق اولیه شروع به پژمرده شدن کرد، شما “مجبور” میشید تا یک دید واقع بینانه تری از زندگی داشته باشید این مرحله زمانی هست که شما و شریک زندگی تون تصمیم می گیرید که آیا میخواید ازدواج کنید یا نه. در این مرحله ، شما و شریک زندگی تون شروع به دیدن هم به عنوان انسان می کنید (با نقص ها و عیوب مختلف).

    اما، از اونجا که واقعاً همدیگه رو می بینید، احتمالاً برای اولین بار یک سطح عمیق تر احترام به هم رو شروع و راحت تر جنبه هایی از خودتون و شخصیت تون رو آشکار می کنید. جنبه هایی که در مرحله “ماه عسل” مخفی نگه داشتید.

    حتما بخوانید: خیانت همسر | مشاوره خیانت همسر تلفنی

    مرحله 3: کشمکش زوجین

    در این مرحله ، تمرکز به منافع شخصی شما برمیگرده. این مانعی هست که بسیاری از زوج ها در این مرحله باهاش روبرو هستند. به جای “همه چیز درباره ما” به “همه چیز درباره من” تبدیل میشه . در نتیجه ، اگه شما و شریک زندگی تون نمی دونید چطور با یک روش سالم مقابله کنید حتما باید از روانشناس کمک بگیرید .

    Screen Shot 2018 06 08 at 12.23.22 PM 768x403 1 - مشاوره ازدواج کجا برم؟ 10 سوال مهم تست مشاوره ازدواج آنلاین
    مشاوره ازدواج

     

    حتما بخوانید : مشاوره روانشناسی

    اگه دنبال شناخت بهتر شریک عاطفیت برای یک عمر زندگی هستی و بتونی انتخاب درستی داشته باشی از مشاوران ازدواج بوجیکا کمک بگیر 

    6858 2263 021  –  2006 2262 021

    مرکز مشاوره ازدواج و خانواده بوجیکا

     

    انسان موجودی اجتماعی و جمع گرا است و خانواده کوچکترین نوع جامعه و مهمترین واحد تشکیل دهنده جامعه است. بر حسب فلسفه زندگی، تفسیر، درک و هدف از ازدواج در جوامع و فرهنگهای مختلف آمادگی و شرایط لازم برای ازدواج بسیار متفاوت است. برخی پدیدار شدن قدرت بارورسازی (بلوغ جنسی)، برخی سن زوجین، برخی تمکن مالی و برخی مجموعه ای از آنها را شرایط لازم برای ازدواج می دانند.

    اما اگر هدف از ازدواج، قرار گرفتن در مسیر رشد و کمال و درک خوشبختی باشد شرط لازم برای ازدواج رسیدن به خودشناسی که همان بلوغ در تمامی جنبه های انسانی (جنسی، عقلانی،عاطفی و اجتماعی) و نیز برخورداری از حداقل توانمندی اقتصادی ( و نه لزوما تمکن مالی ) است.

    در ادامه بخوانید: مدت زمان درمان بیش فعالی | انواع درمان بیش فعالی

    هدف اصلی مشاوره پیش از ازدواج، کمک به افراد برای انتخاب زوج مناسب است؛ این مرحله مهمترین مرحله‌ مشاوره ازدواج است زیرا جنبه‌ پیشگیری دارد و در صورت هدایت صحیح، موجب تأمین بهداشت روانی خانواده می‌شود.

    سوالات قبل از رفتن به خواستگاری

     

    1-آیا از احساسات و عواطف خود آگاهی دارید؟ مثلا اگر یک نفر از شما انتقادی کرد و یا در مورد یکی از باورها و نظراتتان سوالی کرد دچار چه احساسی می شوید؟ ( خشم، خجالت….)

    2-آیا از آرزوها و نیازهای خود آگاه هستید؟

    3-در زمان مواجهه با مسئله و مشکلی آیا قادر به برخورد اصولی و منطقی و پیدا کردن راه حلی عاقلانه هستید؟

    4-آیا دوستان نزدیک، متعهد و دوستان صمیمی ( حداقل یک یا دو نفر به جز اعضای خانواده ) دارید؟

    5-آیا از خصوصیات و ویژگی های فردی خود ( از جمله وضعیت جنسی) آشنا هستید؟

    6-آیا از تاثیر خانواده خود بر روی خودتان مطلع هستید؟

    7- آیا با ترس ها و نگرانی های خود در مورد ازدواج آشنا هستید و پاسخی درست و منطقی برای آنها دارید؟

    8-آیا آماده پذیرش مسئولیت و تعهد در زندگی مشترک هستید یا فکر می کنید هنوز به خوبی جوانی نکرده اید؟

    9-آیا با ترس ها و نگرانی های خود در مورد ازدواج آشنا هستید و پاسخی درست و منطقی برای آنها دارید؟

    10- آیا با وجود مجرد بودن همچنان خوب و خوش زندگی می کنید یا تصور می کید که خوشبختی تان در گرو ازدواج است؟

    Family Haven 300x95 - مشاوره ازدواج کجا برم؟ 10 سوال مهم تست مشاوره ازدواج آنلاین
    مشاوره ازدواج

    در ادامه بخوانید : مشاوره زناشویی آنلاین

    برای پاسخ درست به این سوالات بایستی حداقل دارای چهار ویژگی ذیل باشید:

    -آمادگی و بلوغ عقلانی
    -آمادگی و بلوغ عاطفی
    -آمادگی و بلوغ اجتماعی
    -توانمندی اقتصادی

     

    آمادگی و بلوغ جسمی

    برخورداری از یک سلامت نسبی و عدم وجود اختلالات و بیماری های جدی از جمله :

    -اختلالات شخصیتی

    -بیماری های مقاربتی

    -ناتوانی جنسی

    -برخی از بیماری های ژنتیکی

    – تخیلات و رفتارهای جنسی بیمارگونه

    اعتیاد جدی(موادمخدر، قمار،الکل و…)

    بیماری های روانی( افسردگی، وسواس و….)

    حتما بخوانید: عوامل موثر در طلاق

     

    آمادگی و بلوغ عقلانی

     بلوغ عقلی یعنی توانایی بیرون آمدن از غالب خود و نگاه و ارزیابی خود از بیرون؛ یعنی آگاهی از احساسات و عواطف خود و هماهنگ کردن آن با واقعیت ها.

    • -عقل و منطق و واقعیت ها راهنمای اوست و نه احساسات
    • -خشک و متعصب و ظاهربین نبوده و پیش داوری و قضاوت عجولانه نمی کند.
    • -با توانایی ها و محدودیت های خود به خوبی آشناست.
    • قدرت نقد و بررسی منطقی دارد.

    در ادامه بخوانید: نوروفیدبک و یادگیری بهتر

    بلوغ عاطفی

    بلوغ عاطفی یعنی رسیدن به درجه ای از رشد و نمو مغزی که شخص می تواند نه تنها احساسات و عواطف خود را در هر زمان و لحظه شناسایی کند بلکه از علت و چرایی آنها آگاه بوده و تحت کنترل خود قرار می دهد و همچنین قادر است احساسات و عواطف دیگران را درک کند. مطالعات نشان داده اند که این بلوغ یا توانمندی عاطفی  یکی از عوامل مهم تعیین کننده موفقیت در زندگی مشترک و اجتماعی افراد است.

    • -از احساسات و عواطف خود و چرایی و چگونگی آنها آگاه است.
    • -بر احساسات و عواطف خود تقریبا در تمامی موارد کنترل داشته و به راحتی آرامش خود را از دست نمی دهد.
    • -از انتقاد آشفته و ناراحت نمی شود.
    • -مهربان و دلسوز بوده و توان همدلی و همدردی با دیگران را دارد.
    • -به ندرت دچار انزجار و نفرت می شود.
    • -حسود، انتقام گیر و کینه توز نیست.
    • تمایل و آمادگی دادن و گرفتن عشق و محبت را دارد.
    • بلوغ اجتماعی و توانمندی اقتصادی
    • -خود، دیگران و رابطه را ارزشمند می داند.
    • -از تاثیر خود بر دیگران و بالعکس آگاه است.
    • -حسن و توان همکاری زیادی دارد.
    • -مسئولیت پذیر است و اشتباه خود را گردن دیگران نمی اندازد.
    • پیرو قواعد و قوانین اجتماعی مورد قبول همگان است.
    • -نسبت به مسائل و مشکلات اجتماعی بی تفاوت نیست.
    • در روابط، خود واقعی اش است.
    • -فرد اجتماعی بوده و دوستان متعدد حداقل یکی دو دوست صمیمی دارد.
    • -به حریم و خق و حقوق دیگران تجاوز نمی کند.

    در ادامه بخوانید: 7 علامت مهم حمله پانیک

     

    توانمندی اقتصادی

    فردی که تصمیم به ازدواج می گیرد باید از یک حداقل توانایی اقتصادی برخوردار باشد.
    • دختر و پسری که قصد ازدواج دارند، باید در جریان مسائل مالی و قدرت اقتصادی یکدیگر قرار گیرند. زندگی که بر پایه عدم صداقت گذاشته شود؛ فرجام خوبی نخواهد داشت.
    • خانمی که شاغل است و درآمد ماهانه دارد قبل از ازدواج باید وضعیت خود را با همسرش روشن کند. او باید مشخص سازد که درآمد شخصی خود را در اختیار شوهر خواهد گذاشت یا خیر. این موضوع موجب خواهد شد که همسرش پس از ازدواج در این مورد توقع بی جا نداشته باشد.
    • بعضی از شوهران حاضر به ادامه تحصیل یا کار همسرشان در خارج از خانه نیستند. این مسائل باید قبل از ازدواج مشخص و جزء شرایط عقد ملحوظ گردد.
    • توجه افراطی به میزان ثروت و مسایل اقتصادی طرف مقابل و نادیده گرفتن عوامل دیگر، به احتمال زیاد موجب اختلاف و ناشادی در زندگی زناشویی می‌شود.
    • رعایت موارد زیر می‌تواند به کم شدن اثرات منفی وابسته به عوامل اقتصادی در ازدواج کمک کند:
    • پایین آوردن سطح توقع در حد درآمد خانواده
    • جلوگیری از اسراف و هزینه‌های غیر ضروری
    • تنظیم و کنترل هزینه‌ها براساس درآمد، این که چه کسی این کار را انجام دهد، زن یا مرد، به توافق و قدرت مدیریت اقتصادی آنان بستگی دارد.
    5 357x210 - مشاوره ازدواج کجا برم؟ 10 سوال مهم تست مشاوره ازدواج آنلاین
    نوبت روانشناس
    مطالب پیشنهادی:

    روانشناس خوب کودک چطور پیدا کنیم؟

    ازدواج موفق و ۱۶ کلید طلایی برای بدست آوردن آن

     روانشناس و روانپزشک

    اختلال شخصیت مرزی تشخیص و درمان

    بیش فعالی جنسی | ازدواج با مرد بیش فعال

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    مقالات مرتبط

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.