شنوایی نوزاد | شنوایی نوزاد چنده روزه | تست شنوایی نوزاد در خانه

شنوایی نوزاد

شنوایی نوزاد
گوش میانی یک نوزاد پر از مایع است و این تا حدودی گوش شنوایی را مختل می کند. علاوه بر این ، کل دستگاه شنوایی تا حدودی نابالغ است. به همین دلیل نوزادان تازه متولد شده به بهترین وجه نسبت به صداها و صدای بلند و مبهم پاسخ می دهند.

  • شنوایی نوزاد

    شنوایی نوزاد

    shutterstock 193579916 1 750x430 - شنوایی نوزاد | شنوایی نوزاد چنده روزه | تست شنوایی نوزاد در خانه
    شنوایی نوزاد

    نوزادان تازه متولد شده می توانند نسبتاً خوب بشنوند اما این شنوایی کاملاً خوب نیست. گوش میانی یک نوزاد پر از مایع است و این تا حدودی گوش شنوایی را مختل می کند. علاوه بر این، کل دستگاه شنوایی تا حدودی نابالغ است. به همین دلیل نوزادان تازه متولد شده به بهترین وجه نسبت به صداها و صدای بلند و مبهم پاسخ می دهند.

    از آنجا که آن را در رحم یاد می گیرند، نوزادان با توانایی تمایز صدای مادر و پاسخ دادن به آن، بالاتر از سایرین، متولد می شوند.

    چه موقع نگران شنوایی کودک خود باشید

    اگر نوزاد شما در مواجهه با صداهای بلند پاسخ نمی دهد یا به نظر نمی رسد در ماه های اول به صدای شما واکنش نشان دهد، آن را توسط متخصص اطفال معاینه کنید. در حال حاضر بیشتر کشورها برای کاهش شنوایی به غربالگری نوزادان نیاز دارند، بنابراین شما زودتر می دانید که شنوایی کودک شما خوب است. با این حال، نوزادان تازه متولد شده می توانند نوعی از دست دادن شنوایی را تجربه کنند – بنابراین اگر نگران شنوایی کودک خود هستید آن را با پزشک مطرح کنید.

    لطفا بخوانید: آموزش کودکان

    چه زمانی کودک من قادر خواهد بود به درستی بشنود؟

    اگرچه گوش نوزاد شما از بدو تولد به خوبی توسعه یافته است، ممکن است تا شش ماه طول بکشد تا او بتواند طیف های صدایی را بطور کامل شنیده و درک کند.

    دو دلیل برای این وجود دارد. اولا، در بدو تولد، گوش های کودک شما هنوز پر از مایع است که ممکن است مدتی طول بکشد تا کاملاً پاک شود. ثانیا، بخش هایی از مغز کودک شما که با شنوایی سر و کار دارد هنوز در حال توسعه است.

    با وجود این، کودک شما از لحظه تولد دوست دارد صدای شما و شریک زندگی شما را بشنود.

    dreamstime s 34038571 750x430 - شنوایی نوزاد | شنوایی نوزاد چنده روزه | تست شنوایی نوزاد در خانه
    شنوایی نوزاد

    شنوایی کودک من چگونه رشد خواهد کرد؟

    تازه متولد شده

    از بدو تولد، کودک شما به صداها، به ویژه صدای بلند توجه زیادی خواهد کرد. او همچنین به صداهای آشنا، مانند صدای شما یا لالایی که می خوانید، پاسخ خواهد داد. او ممکن است با صداهای بلند یا غیرمنتظره شگفت زده شود.

    سه ماه

    تا سه ماه، بخشی از مغز کودک شما که به شنوایی، زبان و بو کمک می کند پذیرش و فعالیت بیشتری خواهد داشت. به این قسمت از مغز کودک شما لوب تمپورال گفته می شود.

    هنگامی که کودک شما صدای شما را می شنود، ممکن است در تلاش برای صحبت مجدد به شما مستقیم نگاه کند و به شما زنگ بزند.

    گوش دادن می تواند در سه ماه برای کودک شما سخت باشد. اگر او به گونه ای دیگر به نظر برسد یا تمرکز کند در حالی که شما با او صحبت می کنید یا می خوانید، لزوماً به این دلیل نیست که او نمی تواند صدای شما را بشنود. او فقط ممکن است تحریک کافی نداشته باشد.

    چهار ماه

    از چهار ماهگی کودک شما به شدت با صداها واکنش نشان می دهد و ممکن است وقتی صدای شما را می شنود لبخند بزند. ممکن است وقتی صحبت می کنید، دهان شما را تماشا کند و سعی کند از شما کپی کند. او ممکن است شروع به بیان صداهای صامت مانند “m” و “b” کند.

    شش ماه

    در شش ماه یا هفت ماهگی، کودک شما متوجه خواهد شد که اصوات از کجا به وجود می آید و او به سرعت به سمت موارد جدید می رود. او همچنین قادر خواهد بود به صداها پاسخ دهد تا زمانی که حواسش پرت نشود.

    12 ماه

    تا زمانی که کودک شما یک ساله باشد، او می تواند آهنگ های مورد علاقه خود را بشناسد.

    xmaico abr mb 11 beraphone.jpgqh634alaen USaw960arev460AahashFC795E2FF712CBE89328591CB718C687.pagespeed.ic .rDRcl9pbIl 750x430 - شنوایی نوزاد | شنوایی نوزاد چنده روزه | تست شنوایی نوزاد در خانه
    شنوایی نوزاد

    برای استفاده از خدمات روانشناسی وروانشناسی کودک
    و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

    02122636858-09212773724

    چگونه می توانم توانایی گوش دادن کودک را ترغیب کنم؟

    شما می توانید کارهای زیادی برای کمک به کودک خود در تشخیص و یادگیری صداهای جدید انجام دهید. آواز خواندن قافیه های شعرهای مهد کودک یا موسیقی را امتحان کنید.

    کودک شما از صداها و موسیقی بسیار لذت می برد، بنابراین نیازی نیست که او را به آهنگ های کودکان محدود کنید. موسیقی مورد علاقه خود را با او به اشتراک بگذارید.

    ممکن است وقتی شروع به توسعه سلیقه خود می کند، متوجه شوید که کودک شما بیشتر از دیگران از صداها و موسیقی لذت می برد. همچنین صدای بادگیر یا یک ساعت تیک تیک نیز ممکن است کودک شما را سرگرم کند.

    خواندن با کودک خود. شنیدن صحبت کردن به مهارت های زبان کودک شما کمک می کند.

    سعی کنید صدای خود یا آواز خواندن خود را متناسب با خواندن او بخوانید تا سرگرم کننده تر شود. هرچه بیشتر با او صحبت کنید و بخوانید، با آمادگی صحبت کردن، صداها و کلمات بیشتری را یاد می گیرد.

    لطفا بخوانید: مشاور خیانت

    چگونه می دانم کودک من مشکل شنوایی دارد؟

    کودک شما قادر خواهد بود از طریق زنگ تلفنی و پارس سگ بخوابد. این طبیعی است، او به خوابش احتیاج دارد.

    هنگامی که کودک شما بیدار و هوشیار است ، باید از سر و صداهای ناگهانی غافلگیر شود. او وقتی صدای شما را می شنود به شما رو می کند و به نظر می رسد که به طور عادی به صداهای اطراف خود واکنش نشان می دهد. به خاطر داشته باشید اگر او سرماخوردگی یا عفونت گوش دارد ، این ممکن است به طور موقت بر شنوایی او تأثیر بگذارد.

    مدت کوتاهی پس از تولد ، در بیمارستان ، کلینیک اجتماع یا در خانه ، آزمایش شنوایی به شما ارائه می شود. آن را آزمایش خودکار انتشار اتوواستاتیک (AOAE) می نامند. فقط 15 دقیقه طول می کشد و برای کودک شما ناراحت کننده نخواهد بود.

    اگر آزمایش نتیجه مشخصی نشان ندهد ، ممکن است از شما خواسته شود که برای آزمایش دیگری برگردید. این لزوماً به معنای وجود مشکلی نیست. ممکن است کودک شما در زمان انجام آزمایش از بین نرفته باشد ، یا ممکن است مایع یا انسداد موقت در گوش او وجود داشته باشد. یا ممکن است هنگام نمایش ، سر و صدای پس زمینه وجود داشته باشد.

    اگر آزمایش نشان دهد که ممکن است در شنوایی کودک شما مشکلی ایجاد شود، از شما برای ارزیابی دعوت می شود.

    اگر آزمایشات شنوایی کودک شما هیچ مشکلی را نشان نمی دهد اما هنوز نگران هستید، از پزشک یا بازدید کننده سلامتی خود بخواهید که دوباره او را معاینه کند.

    2796631 750x430 - شنوایی نوزاد | شنوایی نوزاد چنده روزه | تست شنوایی نوزاد در خانه
    شنوایی نوزاد

    برای نوزادان مشکل شنوایی نادر است اما گاهی اوقات ممکن است اتفاق بیفتد، به ویژه اگر:

    • کودک شما پس از تولد مجبور به گذراندن زمان در یک واحد نوزادی شد
    • در دوران بارداری سرخجه ، توکسوپلاسموز یا سیتومگالوویروس داشتید
    • سابقه خانوادگی کم شنوایی یا ناشنوایی وجود دارد
    • کودک شما زودرس یا با وزن کمی به دنیا آمده است

    برای استفاده از خدمات روانشناسی وروانشناسی کودک
    و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

    02122636858- 09212773724

    مطالب پیشنهادی:

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    مقالات مرتبط

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.