چهار هدف روانکاوی افسردگی

روانکاوی نوعی روان درمانی مبتنی بر درک فرآیندهای ناخودآگاه ذهنی است که افکار ، اعمال و احساسات فرد را تعیین می کند. این درمان به فرد کمک می کند تا این فرایندهای ناخودآگاه را با شخص و با هرگونه مسائل روانشناختی یا جسمی روبرو کند.

  • روانکاوی افسردگی

    افسردگی چیست؟

    مقدمه

    افسردگی یک بیماری مکرر و پیچیده محسوب می شود. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی ، پیش بینی می شود تا سال 2020 سومین علت اصلی معلولیت در سراسر جهان باشد. شیوع اختلال افسردگی اساسی (MDD) در طول زندگی حدود 20٪ تخمین زده می شود. مطالعه جهانی افسردگی را به عنوان دومین علت شایع ناتوانی ناشی از بیماری نشان می دهد که افراد در هر سنی و اجتماعی را تحت تأثیر قرار می دهد و عامل اصلی تأثیر در عملکرد اجتماعی ، شغلی و بین فردی است.گروهی از روانشناسان افسردگی را به عنوان مهمترین علت بارگذاری بیماری در کشورهای با درآمد بالا در سال 2030 پیش بینی کرده اند. کاهش سلامت مرتبط با افسردگی به طور قابل توجهی بیشتر از سایر بیماریهای مزمن مرتبط است.

    از ویژگی های مشترک همه اختلالات افسردگی وجود خلق و خوی غم انگیز یا تحریک پذیر همراه با تغییرات جسمی و شناختی است که به طور قابل توجهی بر توانایی فرد تأثیر می گذارد. ناامیدی، علائم شناختی و عصبی ، مانند اختلال در تمرکز ، تغییرات حافظه ، بی اشتهایی و اختلالات خواب نیز وجود دارد.

    عوامل خطر شناخته شده مختلفی برای افسردگی ثبت شده است: جنسیت زن ، سن بالاتر ، توانایی های مقابله ای ضعیف ، عوارض جسمی ، اختلال در عملکرد ، کاهش شناخت و سوگواری. افسردگی با افزایش خطر مرگ و میر و نتایج درمان ضعیف تر در اختلالات جسمی همراه است

    download - چهار هدف روانکاوی افسردگی

    روانکاوی افسردگی

    علائم افسردگی

    علائم افسردگی از خفیف تا شدید متفاوت است و می تواند شامل موارد زیر باشد:

    • احساس غمگینی یا داشتن روحیه افسرده
    • از دست دادن علاقه یا لذت در فعالیت هایی که قبلا از انجام آن لذت می بردید
    • تغییر در اشتها – کاهش یا افزایش وزن که ارتباطی با رژیم غذایی ندارد
    • مشکل خوابیدن یا خواب زیاد
    • از دست دادن انرژی یا افزایش خستگی
    • افزایش فعالیت بدنی بی هدف (به عنوان مثال ، عدم توانایی در نشستن آرام ، گام برداشتن ، پیچیدن دست) و یا کندی حرکات یا گفتار (این اقدامات باید به حدی شدید باشد که توسط دیگران قابل مشاهده باشد)
    • احساس بی ارزشی یا گناه
    • مشکل در فکر کردن ، تمرکز یا تصمیم گیری
    • افکار مرگ یا خودکشی

    روش های متعددی برای کنترل و درمان افسردگی وجود دارد که در این مقاله به روانکاوی افسردگی می پردازیم.

    روانکاوی چیست؟ 

    غالباً وقتی افراد به روانکاوی فکر می کنند ، فروید را تصور می کنند که یک سیگار برگ می کشد و ریش سفیدش را می خاراند. متأسفانه ، چنین تصوری این ذهنیت را ایجاد می کند که روانکاوی متعلق به گذشته منسوخ ، سرکوب گران وین و نظریه های فکری دور در مورد حسادت آلت تناسلی مرد و ادیپ است. بله روانکاوی قطعاً یک مشکل تصویری دارد. آنچه در عوض به آن نیاز داریم ، یک تصویر به روز شده – و همچنین اطلاعات به روز شده – است که معنای واقعی روانکاوی را به ما منتقل می کند: یک درمان روانشناختی پیشرفته که می تواند به افراد عادی با مشکلات روانی واقعی آنها کمک کند.

    در حقیقت ، روانکاوی برای اولین بار به عنوان درمانی برای بیمارانی ایجاد شد که به سایر روشهای پزشکی و روانشناختی موجود در آن زمان پاسخ نمی دادند.

    روانکاوی نوعی روان درمانی مبتنی بر درک فرآیندهای ناخودآگاه ذهنی است که افکار ، اعمال و احساسات فرد را تعیین می کند. این درمان به فرد کمک می کند تا این فرایندهای ناخودآگاه را با شخص و با هرگونه مسائل روانشناختی یا جسمی روبرو کند.

    فروید به یک دلیل چهره روانکاوی است ، زیرا کشف کرد که ریشه انواع خاصی از مشکلات زیر سطح زندگی آگاهانه است. از آن زمان به بعد ، روانکاوان بیشتر و بیشتر در مورد چگونگی تأثیر عوامل ناخودآگاه بر روی افراد تحقیق کردند. وقتی این نیروهای ناخودآگاه منشأ مشکلات روانی قابل توجه و پایدار باشند ، روشهای درمانی که به پیشنهاد ، استدلال عقل سلیم یا رفتار متکی هستند بسیار کارآمد نیستند. در چنین مواردی ، روشی لازم است که به سطح ناخودآگاه برسد.

    جلسات روانکاوی

     

    روش روانکاوی شامل ملاقات با یک متخصص سلامت روان با آموزشهای تخصصی و پیشرفته در کار با افراد در این سطح ناخودآگاه است. بیماران به طور مکرر در جلسات 45-50 دقیقه ای 2-3 روز در هفته شرکت می کنند.

    علت جلسات زیاد روانکاوی:

    می پرسید چرا روانکاوی به این تعداد جلسات نیاز دارد؟ تکرار جلسات به عمق کار کمک می کند ، شدت را حفظ می کند و از زندگی خارج به زندگی درونی تغییر می کند. هنگامی که بیشتر روزهای هفته را ملاقات می کنید ، می توانید در مورد آنچه در زندگی خارج از زندگی شما اتفاق می افتد کاملاً به روز باشید وقت آن است که برای تأمل و کاوش به داخل برویم. علاوه بر این ،جلسات بیشتر می تواند کمک کند و انرژی را بالا نگه می دارد.. پیوندهای ناخودآگاه به ذهن آگاه – از روزی به روز دیگر  می توانند تازه و زنده بمانند ، هم در ذهن تحلیل گر و هم در ذهن بیمار.

    در جلسه روانکاوی چه می گذرد؟

    در روش روانکاوی ، بیماران تشویق می شوند که آزادانه در مورد آنچه به ذهنشان خطور می کند صحبت کنند ، افکار و احساسات خود را در هر کجا که می روند دنبال کنند. روانکاوی اجازه می دهد تا ناخودآگاه خود را آشکار کند که کار آسانی نیست ، زیرا ناخودآگاه آرزو دارد پنهان بماند. دراز کشیدن مریضی که روی کاناپه قرار دارد و درمانگر در پس زمینه ، دور از چشمش است ، خروج افکار موجود در ناخودآگاه را تسهیل می کند. اگرچه ایده دراز کشیدن روی کاناپه تحلیل گر در ابتدا به نظر می رسد قدیمی یا حتی کمی کلیشه ای به نظر برسد ، اما به نظر می رسد ذهن مردم را باز می کند تا بهتر ببینند در داخل چه می گذرد.

    رابطه درمانگر و مراجع

    با تلاش منضبط ، بیمار به تدریج بیشتر و بیشتر برای تحلیلگر آشکار می شود ، نه تنها آنچه در پیش زمینه است ، بلکه آنچه در پس زمینه و زیر زمین است نمایان می شود. با این کار ، بیمار ناگزیر از پویایی ناخودآگاه خود در روابط با درمانگر زندگی خواهد کرد. این انتظار می رود و با طراحی، بیمار به عنوان “میهمان” از چهره های مهم قبلی و از مکانی ناخودآگاه در داخل ، به دیدن تحلیلگر می رود و با او ارتباط برقرار می کند. در نتیجه ، بیمار و تحلیل گر احساس پویایی ناخودآگاه بیمار را به صورت واقعی و زنده دریافت می کنند – احساسات ، نیت ها ، گیجی ها ، امیدها و ترس هایی که زندگی او را تحت تأثیر قرار می دهد ، هر کجا که می رود.

    احتمالاً این را به نام انتقال شنیده اید.

    در پاسخ به تمام کارهایی که بیمار انجام می دهد ، تحلیلگر زمان زیادی (بیشتر از روان درمانگر معمولی) را صرف گوش دادن و تفکر می کند. برای تحلیلگر ، توجه دقیق ، هضم ذهنی و زمان لازم است تا بتواند درک کاملی از آنچه در درون بیمار می گذرد ، دلیلی که آن را ادامه می دهد و چگونه زندگی امروز او را شکل می دهد داشته باشد.

    وقتی تحلیلگر از این پویایی ناخودآگاه درک درستی داشته باشد ، این درک را به صورت کلمات در می آورد. به این روند تفسیر می گویند. اکثر تحلیلگران سعی می کنند حین ارتباط با مراجع اصطلاحات واضح و صریح را بیان کنند و از نظر احساسی تا حد ممکن قابل درک باشند. یک تحلیلگر خوب سعی می کند با بیمار ارتباط برقرار کند ، هم بینش و هم درک احساسی را منتقل کند، تفسیر به عنوان غذایی برای تفکر ارائه می شود. تحلیلگران تمام تلاش خود را می کنند تا درک را به گونه ای ارائه دهند که بیماران بتوانند آن را پذیرفته ، بجوند ، هضم کنند و از آن تغذیه کنند.

     

    14 what psychologists wish people knew about depression go away KatarzynaBialasiewicz 768x512 1 - چهار هدف روانکاوی افسردگی
    روانکاوی افسردگی

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز با شماره های زیر تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ –  ۰۹۲۱۲۷۷۳۷۲۴

    هدف روانکاوی افسردگی

    • تسکین علائم
    • خودآگاهی بیشتر درباره اقدامات و تصمیمات
    • دامنه وسیع تری که  باعث می شود فرد خود مسئله را مشاهده و اصلاح کند
    • از طریق مشاهده دقیق الگوهای خاص ،مراجع و درمانگر می توانند منبع یک رفتار یا احساس را به لحظه مبدا ردیابی کنند و چشم انداز وضعیت فعلی را ببینند.

    یک روانکاو آموزش دیده با این ایده کار می کند که بشر تا حد زیادی از عواملی که آنها را به سمت رفتار یا احساس خاصی سوق می دهد ، بی اطلاع هستند. روانکاو برای گفتگو در الگوهای فکری ، واکنش ها و احساسات ، از مکالمه درمانی استفاده می کند. هنگامی که مطالب ذهنی ناخودآگاه در بحث مطرح شد ، فرد کنترل بهتری بر احساسات و رفتارهای خود خواهد داشت.

    اختلالات درمان شده با روانکاوی 

    از روانکاوی می توان برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده کرد ، از جمله:

    • افسردگی
    • اضطراب
    • تمایلات وسواسی

    سایر مواردی که روانکاوی می تواند به درمان آن کمک کند عبارتند از:

    • احساس انزوا
    • تغییرات شدید در خلق و خوی یا عزت نفس
    • مشکلات جنسی
    • ناراحتی در کار ، خانه یا زندگی عاشقانه
    • مسائل روابط بین فردی
    • احساس طاقت فرسای ناتوانی
    • مشکل در تمرکز بر تکالیف یا فعالیتهای روزمره
    • بیش از حد نگران 
    • رفتار خود تخریبی ، از جمله سو مصرف مواد مخدر و الکل
    رفتاردرمانی1 - چهار هدف روانکاوی افسردگی
    روانکاوی افسردگی

    روشهای روانکاوی افسردگی

    درمانگر شما ممکن است از یک یا چند روش زیر در زمینه روانکاوی استفاده کند:

    • انجمن آزاد:
      شما بدون سانسور جریان افکار و احساسات ، آزادانه درباره هر آنچه به ذهن شما می رسد صحبت خواهید کرد. این روش به شما امکان می دهد تا به حالت عاطفی کودکانه تری برگردید، به این ترتیب هم شما و هم تحلیلگر می توانید منبع یک مسئله را شناسایی کرده و یک رابطه درمانی بهتر ایجاد کنید.
    • تفسیر
      روانکاو شما ممکن است با اظهارنظر درباره خاطره ای که به اشتراک می گذارید یا تشویق به کاوش بیشتر و اطلاعات دقیق تر ، خود را در جلسه قرار دهد.
    • بی طرفی درمانگر
      در این روش ، درمانگر شما بی طرف باقی می ماند تا شما را متمرکز نگه دارد. تحلیلگر شما برای جلوگیری از حواس پرتی شما از ابراز واکنش ها یا احساساتشان ، در بحث خودداری خواهد کرد.
    • انتقال
      اگر رابطه بین شما و تحلیلگر ثابت باشد ، ممکن است شروع به انتقال افکار یا احساسات مرتبط با شخص دیگری ، اغلب خواهر و برادر ، همسر یا شخصیت مهم دیگری در زندگی خود ، به درمانگر خود کنید. انتقال به شما و درمانگر اجازه می دهد تا درباره برداشت ها و تفسیرهایی که ممکن است از افراد دیگر داشته باشید بحث کنید.
    • کار کردن
      این نوع روانکاوی غالباً یک تکنیک ثانویه است. این مورد برای آگاهی از منبع مسئله و سپس “آزمایش” شما و واکنش شما در برابر آن استفاده می شود. با گذشت زمان ، این تکنیک به شما امکان می دهد در زندگی خود تغییراتی ایجاد کنید تا بتوانید واکنش ها و درگیری ها را کنترل کنید.

    روانکاوی برای شناسایی و درمان بسیاری از مسائل و شرایط استفاده می شود و از تکنیک های مختلفی استفاده می کند. اگرچه می تواند فرایندی طولانی باشد ، اما روان درمانی به شما کمک می کند تا فرایندهای ذهنی ناخودآگاه خود را برای کمک به درمان یک مسئله یا شرایط خاص شناسایی و درک کنید. با کمک روانکاوی افسردگی می توانید خود و الگوهای فکری ، احساسات و عواطف خود را بهتر بفهمید ، تا بتوانید زندگی سالم و رضایت بخشی داشته باشید.

     

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز با شماره های زیر تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ –  ۰۹۲۱۲۷۷۳۷۲۴

    مطالب پیشنهادی:

    درمان اختلال دو قطبی

    مشاوره طلاق 

    لکنت زبان در کودکان

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    مقالات مرتبط

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.