لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهران

  •  

    روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟

     

    به چه شخصی روانشناس خوب گفته میشه ؟

    روانشناس خوب شخصی است که پس از گذراندن دورهای تخصصی خود در رشته روانشناسی به بررسی دقیق عملکرد رفتار با مغز میپردازد.  و از طرفی دیگر به ارتباط بین رفتار و محیط انسان می پردازد. همچنین نیز رفتار شغلی ، رفتار تحصیلی ، رفتار شخصی و رفتار اجتماعی افراد را نیز مورد بررسی قرار می دهند. روانشناسان روی احساسات و افکار و انگیزه شان کار می کنند تا بتوانند آنها را کنترل کنند و در زندگی با سختی ها و مشکلات مقابله کنند.

    دکتر روانشناس خوب دارای تخصص های گوناگون و مهارت های متفاوتی است. از جمله حیطه کودک ، خانواده، روانسنجی ، مشاور ازدواج و پیش از ازدواج ، تا بعد از آن و همچنین متخصص تربیت و آسیب های کودکان می باشد. این مهارت ها کاملا متفاوت با رشته ها و تخصص های بالا می باشد! مزایای استفاده از یک مشاور با تخصص دکترا به شما این امکان را می دهد تا براحتی و بصورت کاملا علمی با شما برخورد شود و مشکل شما به سادگی حل شود.

    HR WEB TalkingToProfessional - لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهران

    ویژگیهای روانشناس خوب

     

    روانشناس خوب، بیش از آنکه گوینده است، شنونده خوبی است

    بخش زیادی از فرآیند روانشناسی به تخلیه فردی و همینطور بیان رازها باز می گردد. یک مشاور خوب و یا یک دکتر روانشناس خوب، شخصی است که به صحبت های مراجع خود به دقت گوش می دهد. همچنین شواهد را در کنار یکدیگر قرار می دهد. در برخی از مواقع، شنیدن صحبت های مراجعه، خود درمان و حل مسئله است.  ممکن است یک مشاور تازه کار این موضوع را نادیده بگیرد.

    تحقیقات علمی و روانشناسی نشان می دهد که بیان مشکلات و فشارهای فردی، تا میزان زیادی از شدت مشکل و بار روانی ناشی از آن را می کاهد.

    db4941e49448596b7257d6ff4c5d3c29 - لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهران
    روانشناس خوب در تهران

    روانشناس خوب با شما برخورد صمیمی دارد

    رابطه صمیمی و احساس خوب یکی از مهم ترین رکن های مشاوره و درمان است. در واقع یک دکتر روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب ، با شما رابطه ای صمیمی برقرار می کند تا محیطی امن برای بیان مشکلات و همینطور تخلیه هیجانی و عاطفی خود داشته باشید.

    اگر احساس می کنید صمیمیت و یا احساس امنیت اولیه با روانشناس و مشاور برای شما شکل نگرفت، لازم است در این مورد با درمانگر خود صحبت کنید.

    شما با دیدن روانشناس یا مشاور خود باید حس خوبی داشته باشید. البته این بدان معنی نیست که همیشه با حال خوب از اتاق او بیرون بروید. برخی اوقات، حرف های یک روانشناس مانند یک دارو تلخ است.

    یک دکتر روانشناس خوب یا یک مشاور خوب، خود انسان کاملی نیست!

    باورهای غلط زیادی در خصوص روانشناسان و مشاوران وجود دارد. این هم یکی دیگر از این باورهاست.

    اینکه یک دکتر روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب، خود باید فردی کامل باشد. این موضوع صحیح نیست.

    مانند این است که بگوییم یک پزشک قلب، خود نباید دچار ناراحتی قلبی باشد و یا یک متخصص مغز و اعصاب، خود نباید اضطراب و استرس داشته باشد. بهتر است کمالگرایی را کنار بگذاریم و در نظر بگیریم که طرف مقابل ما هم یک انسان است.

    البته قابل ذکر است که یک دکتر روانشناس خوب خود دارای مشاور و درمانگرانی قوی و زبده است و هر از چند گاهی برای تخلیه عاطفی و مشکلات خود به یک درمانگر مراجعه می کند.

    روانشناس خوب شما را قضاوت نمی کند

    یک روانشناس خوب شما را قضاوت نمی کند. او به طور مکرر در مورد احساسات شما و یا رفتارتان، احساس گناه یا خجالت را ایجاد نمی کند. در واقع وقتی شما مورد قضاوت و یا سرزنش قرار بگیرید، سعی در مخفی کردن مشکل می کنید. همچنین ممکن است احساس اضطراب و ترس پیدا کنید.

    یک دکتر روانشناس خوب شما را درک می کند و پا به پای شما سعی در رفع مشکل دارد.

    شرایط فرهنگی و سطح خانوادگی شما را در نظر می گیرد :

    روانشناسی یک رشته وابسته به فرهنگ است. بدین معنی که یک متخصص خوب فرهنگ شما را در نظر می گیرد. چارچوب های خانوادگی در شمال یک کلان شهر با جنوب آن متفاوت است. حتی در بین قومیت های مخنتلف نیز رسم و رسوم های مختلفی وجود دارد. یک دکتر روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب در کلینیک روانشناسی ، همواره در حل مسئله، موضوعات فرهنگی و قومیتی را در نظر می گیرد.

    unnamed 1 1536x1024 3 - لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهرانرعایت رازداری و اصول حفظ اسرار مراجع

    مشکلات بسیاری از افراد، با رازهای سر به مهری گره خورده است که تا درباره آنها صحبت نشود، کلید مشکل حل نخواهد شد.

    یک متخصص روانشناس به شما اطمینان می دهد که اسرار شما محفوظ می مامند.

    به بیانی دیگر رازداری یکی از ویژگی های بسیار ضروری یک متخصص روانشناس است. این موضوع وقتی اهمیت پیدا می کند که بیش از یک نفر در جلسه درمانی و یا در فرآیند مشاوره نقش داشته باشند. مثلاً فردی که با همسر خود مراجعه کرده است و یا مادری که فرزند نوجوان خود را به مرکز مشاوره و روانشناسی آورده است. در چنین مواقعی یک متخصص زبده، به افراد اطمینان خاطر می دهد که رازهای آنها هرگز فاش نمی شود و تعهد جدی به اصول رازداری و حفظ اسرار خواهد داشت.

    practicum in college counseling educx414 85 1 - لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهرانیک روانشناس خوب، آپدیت و بروز است

     یک دکتر روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب ، امروزی و آپدیت است. او اطلاعات پایه سایر علوم را می داند.

    حوادث روز را از نظر فرهنگی، اجتماعی، سیاسی ، اقتصادی ، فلسفه ، هنر و .. را می داند و تحلیل قوی از جامعه و فرهنگ حاضر دارد. همچنین او به طور مداوم باید مطالعه کند و دانش خود را با یافته های جدید در خصوص انسان بروز کند. روانشناسی که چنین اطلاعاتی دارد با مراجعانی از اقشار مختلف جامعه بهتر ارتباط برقرار می کند و توانایی حل مسئله بالاتری دارد.

    دنیای امروزه روانشناسی با قدیم متفاوت است. فیلم درمانی، هنر درمانی، تئاتر درمانی، پت درمانی، سکسولوژیست، روانشناسی بر مبنای اخلاق و فلسفه،  و بسیاری از جنبه های دیگر نیازمند متخصصان توانمند است.

    روانشناس خوب شما را نصیحت نمی کند

    یک روانشناس خوب شما را نصیحت نمی کند. هیچ چیز به عنوان نصیحت درمانی وجود ندارد. هر چند میزان زیادی از روانشناسی به وسیله تغییر تفکر فرد و چالش هایی شبیه به این صورت می گیرد ولی برای اینکار از نصیحت و یا صحبت هایی که بارها از مادر و پدر و اقوام خود شنیده اید استفاده نمی شود. پس یک مشاور خوب، نصیحت نمی کند. او به دنبال شناسایی ریشه مشکل و راه حل آن است. به شما کمک می کند تا مشکل را شناسایی کنید و برای حل آن در کنارتان قرار دارد.

    دکتر روانشناس خوب یا مشاور خوب، قضاوت اخلاقی نمی کند

    اگر برای مشکل وسواس یا خیانت خود نزد یک روانشناس مراجعه کردید و از مضرات اصراف آب و یا گناه خیانت برایتان صحبت کرد، بدانید که راه را اشتباه آمدید.

    در واقع یک روانشناس خوب، نقش یک روحانی و یا کشیش را ندارد. او در مورد گناه یا ثواب کارها نظری ندارد و مشکل شما را از نظر علمی و روانشناسی بررسی می کند.

    جایگاه دین یک جایگاه شخصی و فردی است و یک مشاور خوب ، در این موارد نظر مثبت و یا منفی ندارد. در واقع یک روانشناس خوب، شخصی است که در مواجهه با آن شخصیتی علمی را می بینید. هویت مستقلی از مسائل مذهبی دارد و ما بین یک فرد مذهبی و غیر مذهبی، تفاوتی قائل نمی شود. یک دکتر روانشناس یا مشاور خوب، به کارآمدی و ناکارآمدی رفتار یا افکار توجه می کند و نه به ثواب و گناه.

    چگونه در تهران یک روانشناس خوب پیدا کنیم؟

    پیدا کردن یک دکتر روانشناس خوب در کلان شهر تهران کار چندان ساده ای نیست. زندگی در این شهر، در کنار امکانات و مزایایی که دارد اما همواره عواملی مثل آلودگی صوتی، ترافیک، ارتباطات اجتماعی و ناهنجاریهای جامعه باعث ایجاد استرس، نگرانی و ترس در افراد می شود که اجتناب ناپذیر است و اگر درمان نشود باعث ایجاد بیماری های روانی مانند اضطراب فراگیر و افسردگی اساسی در افراد می شود. در این مقاله سعی کردیم به شما برای یافتن روانشناس خوب کمک کنیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

    اگه دنبال یه روانشناس خوب هستی که بتونی یه تجربه رواندرمانی خوب داشته باشی با درمانگران بوجیکا تماس بگیر 

    6858 2263 021  –  2006 2262 021

    دکتر روانشناس خوب چگونه به شما کمک می کند؟

    افراد جامعه هنگام رویارویی با مشکلات و استرس های زندگی به روشهای مختلف سعی در غلبه بر احساساتی از جمله خشم، ناراحتی و ناامیدی دارند. از جمله این روشها می توان به مسافرت، قرار ملاقات با یک دوست صمیمی، مطالعه کتاب و ورزش و سرگرمی اشاره کرد.

    گروهی دیگر از افراد ترجیح می دهند به یک روانشناس خوب مراجعه کنند و مشکلات و دغدغه های خود را به شیوه ای بهتر حل کنند. مراجعه به یک روانشناس خوب می تواند سلامت روان شما را تا حد زیادی بهبود ببخشد. دکتر روانشناس خوب در موارد زیر می تواند به شما کمک کند:

    1- مدیریت و یادگیری مهارت هایی برای غلبه بر احساساتی مانند خشم و اضطراب و ناامیدی

    2- درمان اختلالات روحی و روانی

    3- پیشگیری از بروز مشکلات بعدی

    گاهی اوقات نیاز است که با وجود اولین علائم از آشفتگی روحی به روانشناس مراجعه کنیم تا از بروز مشکلات بعدی پیشگیری کنیم.

    16 ویژگی دکتر روانشناس خوب 

    ممکن است این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که روانشناس خوب چه ویژگیهایی دارد و آیا روانشانسی که به آن مراجعه کرده ایم برای درمان ما مناسب است یا نه؟ در ادامه شما را با ویژگیهای یک روانشناس خوب آشنا می کنیم:

    • برقراری ارتباط خوب و صمیمی و ایجاد اعتماد در برخورد با مراجع
    • گشاده رویی و مهربانی
    • سعی در بهبود ارتباط  میان زوجین
    • داشتن مهارت های ارتباطی بالا
    • درک کردن شرایط روحی روانی مراجع کننده
    • قابل اعتماد بوده و اسرار مراجعین را فاش نکند
    • اخلاق حرفه ای داشته باشد و با وجدا ن باشد
    • به احساساتش مسلط باشد و در کلام و لحنش آرامش داشته باشد.
    • هنگام صحبت کردن مراجع، کاملا حواسش به بیمار باشد.
    • شیوه درمانی متناسب با شرایط مراجعه کننده ارائه دهد.
    • احترام به مراجعه کننده
    • داشتن مهارت حل مسئله
    • شنونده خوبی باشد و به صحبت های مراجع به خوبی گوش کند
    • باید خودآگاهی داشته باشد و به ویژگیهای شخصیتی خود آگاه باشد.
    • باید ثبات احساسی داشته باشد و با شنیدن مشکلات بیمار، تحت تاثیر قرار نگیرد.
    • باید صبور و با حوصله باشد و انتظار نداشته باشد در جلسه اول نتیجه بگیرد.

    1554993081 mindclean 357x210 - لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهران
    روانشناس خوب در تهران

    اگه دنبال یه روانشناس خوب هستی که بتونی یه تجربه رواندرمانی خوب داشته باشی با درمانگران بوجیکا تماس بگیر 

    6858 2263 021  –  2006 2262 021

    معرفی روانشناس خوب در تهران

    با بیان ویژگیهای یک روانشناس خوب، قصد داریم مرکز مشاوره بوجیکا با دو شعبه در شمال(قیطریه) و غرب تهران(سعادت آباد) را به شما معرفی کنیم.

    مرکز مشاوره بوجیکا با کادری از روانشناسان و روان پزشکان حرفه ای و با تجربه و با بهره گیری از آخرین متدهای علمی، آماده ارائه خدمات روانشناسی درزمینه ی کودک و خانواده، زوج درمانی، سکس تراپی، نوروفیدبک و درمان انواع اختلالات شخصیت می باشد.

    چه زمانی به روانشناس مراجعه کنیم؟

    آیا تا به حال به روانشناس مراجعه کرده اید؟ به نظر شما مشکلات تا چه حد باید جدی باشد تا شما به روانشناس مراجعه کنید؟ برخی از افراد نمی دانند چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنند. به همین دلیل مشکلات بسیار جدی و غیرقابل حل می شوند و برخی دیگر از افراد بسیار به روانشناس و مشاوره گرفتن وابسته اند.

    بر خلاف تصور عموم نیاز نیست که به حدی از ناامیدی و افسردگی و مرز فروپاشی برسید تا به روانشناس مراجعه کنید. گاهی اوقات در زندگی دچار کمی احساس بد می شوید که منشأ آن را نمی دانید، با این حال به راه خود ادامه می دهید. تا زمانی که این احساسات و افکار بد به حدی می رسد که از توان کنترل و مدیریت شما خارج است.

    در این زمان است که شما احساس می کنید به یک روانشناس احتیاج دارید و باید جلسات روان درمانی را بگذرانید. در این قسمت ما علائمی را توضیح می دهیم که با بروز هر کدام از اینها، شما لازم است به روانشناس مراجعه کنید.

    در ادامه بخوانید: روانشناس خوب در تهران با قیمت مناسب 

    1- طلاق و فقدان عزیزان

    مرگ جزئی از زندگی است که پذیرفتن و کنار آمدن با آن برای همه افراد کار راحتی نیست. افراد با روشهای مختلفی با مرگ عزیزانشان کنار می آیند و در فراق آنها سوگواری می کنند. اما برخی از آنها توانایی پذیرش این واقعیت را ندارند و باعث ایجاد مشکلات بیشتری در آینده می شود. مراجعه به یک روانشناس می تواند به شما در پذیرش این امر کمک بسیاری بکند.

    همچنین جدایی از معشوق یا طلاق نیز بدون حمایت یک روانشناس امری بسیار دشوار است و افراد در این مرحله از زندگی برای رویارویی و پذیرش  غم از دست دادن همسر، نیاز به حمایت یک متخصص روانشناس دارند.

    2- استرس و اضطراب

    در جامعه امروزی استرس جزلاینفک و اجتناب ناپذیری است که اگر علت آن کشف نشود و به موقع درمان نشود باعث مشکلات بسیاری از جمله اضطراب فراگیر و یا افسردگی در آینده می شود. با مراجعه به یک روانشناس، می توانید منشأ اضطرابتان را پیداکنید و با یادگیری تکنیک های مفید، اضطرابتان را کنترل کنید.

    در ادامه بخوانید : مرکز مشاوره خانواده

    3- افسردگی و ناامیدی

    از علائم بارز افسردگی می توان به ناامیدی و لذت نبردن از اموری که قبلا برایتان لذت بخش بود، خستگی و بی حوصلگی، تغییر در خواب و غذا خوردن اشاره کرد. افسردگی در جامعه امروزی بسیار شایع است و برای درمان آن حتما به روانشناس و جلسات روان درمانی احتیاج دارید. اگر احساس می کنید زندگی امری پوچ و بیهوده است و به خودکشی فکر می کنید، خیلی زود به روانشناس مراحعه کنید.

    4- مشکلات خانوادگی و روابط بین افراد دیگر

    ارتباطات مهمترین بخش زندگی افراد در جامعه می باشد که گاهی افراد در مدیریت ارتباطشان با دیگران یا خانواده خود دچار مشکل می شوند. مراجعه به یک روانشناس، می تواند در بهبود روابط شما تاثیر گذار باشد.

    در ادامه بخوانید: بیش فعالی جنسی

    5- اعتیاد به مواد مخدر یا عادتهای بد

    گاهی اوقات افراد برای داشتن احساس بهتر به دنبال چیزی در بیرون از خود هستند که اغلب باغث روی آوردن آنها به مواد مخدر و یا مشروبات الکلی می شود.حتی با دانستن تبعات منفی آنها در جسم و روحشان، هرگز نمی توانند آن را کنار بگذارند. در این حالت شما دچار اعتیاد یا وسواس شده اید و برای درمان آن نیاز به یک متخصص روانشناس دارید.

    در ادامه بخوانید : زوج درمانگر خوب

    6- پیشرفت و افزایش کارایی در زندگی

    گاهی اوقات برای رویارویی با رویدادهای مهمی مثل المپیک یا آماده شدن برای سخنرانی یا مسابقات ورزشی، بسیار مهم است که از نظر فکری و روحی کاملا آماده باشید و از قبل خود را در این رویداد تصور کنید. برخی افراد از این تکنیک برای مقابله با مشکلات و سختی های زندگی آماده می کنند. یک روانشناس می تواند به شما کمک کند که به خوبی با مشکلات و مسائل مهم زندگی روبرو شوید و عملکرد خوبی داشته باشید.

    7- اختلالات روانی

    گاهی اوقات به علت استرس یا مشکلات زندگی و یا حتی به علت ژنتیک، افراد دچار اختلالاتی از جمله دوقطبی، اسکیزوفرنی، افسردگی اساسی و غیره می شود که در این موارد تشخیص و درمان فقط با کمک یک روانشناس متخصص امکان پذیر است.

    روانشناس می تواند به شما در ارتقاء سلامت زندگی کمک شایانی بکند و با ایجاد ذهنی آرام و کنترل اضطراب و ترس ها و نگرانی هایتان می توانید از زندگی لذت بیشتری ببرید.

    در دادامه بخوانید: نقاط تحریک پذیر بدن مردان

    روانشناسان به دنبال درک و توضیح افکار، عواطف، احساسات و رفتار هستند. بسته به موضوع مطالعه، روانشناسان از تکنیک هایی مانند مشاهده ارزیابی و آزمایش استفاده می کنند تا تئوری هایی درباره اعتقادات و احساساتی که بر عملکرد فرد تأثیر می گذارد، بسازند.

    روانشناسان اغلب اطلاعات را جمع آوری می کنند و رفتار را از طریق آزمایش های کنترل شده آزمایشگاهی، روانکاوی یا روان درمانی ارزیابی می کنند. آنها همچنین ممکن است تست های شخصیت، عملکرد، استعداد یا هوش را انجام دهند. آنها به دنبال الگوهای رفتاری یا روابط علت و معلولی بین وقایع هستند.

    اگه دنبال یه روانشناس خوب هستی که بتونی یه تجربه رواندرمانی خوب داشته باشی با درمانگران بوجیکا تماس بگیر 

    6858 2263 021  –  2006 2262 021

    14668002 750x430 - لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهران
    دکتر روانشناس

    روشهای پیدا کردن روانشناس خوب

    پیدا کردن یک روانشناس خوب کار چندان سختی نیست اما مسئله این است که روانشناسی که پیدا کرده اید آیا برای حل مشکل شما مناسب است یا خیر؟

    علم روانشناسی حوزه های متنوعی دارد و هر روانشناس در حوزه تخصصی خود، کار می کند. روانشناس خوب کسی است که در درجه اول با او احساس راحتی بکنید. روشهای مختلفی برای پیدا کردن روانشناس متخصص حوزه درمانی شما وجود دارد که در زیر به انها اشاره می کنیم:

    • از پزشک خانوادگی خود بخواهید تا یک روانشناس خوب به شما معرفی کند.
    • از انجمن تخصصی روانشناسان شهر یا استان محل زندگی خود سوال کنید
    •  از دوستان و فامیا بخواهید شما را به یک روانشناسی که قبلا مراجعه کرده اند و نتیجه مطلوبی گرفته اند، معرفی کنند.
    • در اینترنت و شبکه های اجتماعی سرچ کنید
    • روانشناس خوب لزوما فرد مشهوری نیست.

    اگه دنبال یه روانشناس خوب هستی که بتونی یه تجربه رواندرمانی خوب داشته باشی با درمانگران بوجیکا تماس بگیر 

    6858 2263 021  –  2006 2262 021

    photo ۲۰۲۰ ۰۶ ۱۴ ۰۹ ۵۸ ۴54۰ 750x430 - لیست روانشناس خوب در تهران | 6 بهترین و معروف ترین روانشناسان تهران
    دکتر آرش رستمی روانشناس

    دکتر آرش رستمی روانکاو

    درمانگر مشکلات: اضطرابی ، خلقی، شخصیت، بین فردی ، ارتباطی (خانواده، زوج ) ، مشکلات جنسی

    هنر درمانگر تحلیلی

    گروه درمانگر تحلیلی سایکودراما

    نگاهی به سوابق تحصیلی پژوهشی و اجرایی دکتر آرش رستمی

    • دکترای تخصصی روانشناسی بالینی
    • کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده درمانی
    • کارشناسی روانشناسی بالینی
    • پروانه تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران
    • موسس و بنیانگذار مرکز بوجیکا 
    • عضو انجمن روانشناسی ایران
    • عضو انجمن روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
    • کارشناس برنامه زنده تلویزیونی ایران شهر شبکه تهران
    • همکاری و ساخت آیتم روانشناسی برنامه مشق عشق شبکه آموزش ( نویسنده، کارگردان، کارشناس)
    • کارشناس شبکه تلویزیونی سلامت 
    • کارشناس رادیویی رادیو سلامت 
    • مدرس کشوری وزارت آموزش و پرورش طرح ملی شهاب
    • طراح برنامه مداخله هوش های هشتگانه گاردنر و طرح ملی شهاب وزارت آموزش و پرورش
    • پژوهشگر برگزیده ششمین کنگره انجمن روانشناسی ایران
    • مدیر کلینیک روانشناسی بوجیکا
    • مسئول برگزاری کارگاههای روانشناسی و روانپزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران

    برای آشنایی بیشتر با دکتر آرش رستمی و دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید

    منبع

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    مقالات مرتبط

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.