5 واقعیت در مورد علائم حملات پانیک

حملات پانیک

هرچقدر که عجیب به نظر برسد ، ممکن است هنگام خواب کاملاً وحشت زده باشید. حملات پانیک شبانه زمانی اتفاق می افتد که علائم حمله پانیک را تجربه کنید و شما را از خواب بیهوده کند.

علائم این حملات می تواند مانند علائم حملات روزانه مانند لرزش ، تعریق زیاد و درد قفسه سینه باشد. وقتی حمله شبانه رخ می دهد ، فرد ممکن است هنگام بیدار شدن دچار تنگی نفس یا نفس نفس زدن شود.

  • حملات پانیک

    حملات پانیک ، نشانه اصلی اختلال وحشت ، اغلب اشتباه درک می شود ، اما بسیاری از حقایق جالب در مورد این تجربه وجود دارد. متأسفانه ، افسانه های رایج در مورد اختلال وحشت  باعث ایجاد سردرگمی در مورد این حملات شده اند.  به عنوان مثال ، بسیاری از مردم معتقدند حملات پانیک فقط واکنش بیش از حد نسبت به یک واقعه ترسناک یا عدم توانایی در کنترل واکنشهای فرد نسبت به استرس است. چنین تصورات غلطی فقط به ننگ داشتن اختلال وحشت افزوده است .

     

    برای تعیین وقت از روانشناسان کلینیک در زمینه مشاوره فردی با شماره های زیر تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ –  ۰۲۱۲۲۶۲۲۰۰۶

    اگر مبتلا به اختلال وحشت تشخیص داده شده باشید ، ممکن است درک مستقیمی داشته باشید که حملات پانیک چگونه است . اما حتی ممکن است شما از برخی ویژگی های این حملات بی اطلاع باشید. این لیست واقعیت هایی را که معمولاً در مورد حملات پانیک نادیده گرفته می شوند ، بیان می کند.

    2222 - 5 واقعیت در مورد علائم حملات پانیک

     

    • حملات پانیک می تواند در حالی که شما خواب هستید رخ دهد

    هرچقدر که عجیب به نظر برسد ، ممکن است هنگام خواب کاملاً وحشت زده باشید. حملات پانیک شبانه زمانی اتفاق می افتد که علائم حمله پانیک را تجربه کنید و شما را از خواب بیهوده کند.

    علائم این حملات می تواند مانند علائم حملات روزانه مانند لرزش ، تعریق زیاد و درد قفسه سینه باشد. وقتی حمله شبانه رخ می دهد ، فرد ممکن است هنگام بیدار شدن دچار تنگی نفس یا نفس نفس زدن شود.

    همانند حملات پانیک روزانه ، حملات پانیک شبانه نیز با ترس شدید و احساس وحشت مشخص می شوند. غیر معمول نیست که فرد احساس می کند کنترل خود را از دست می دهد یا یک فوریت پزشکی دارد.

    علائم شخصی سازی و غیر واقعی سازی نیز معمول است ، زیرا ممکن است فرد وحشت زده احساس بی حسی و مه آلودی داشته باشد. آنها ممکن است حس عجیبی داشته باشند که از محیط اطراف خود جدا می شوند ، احساس می کنند که از دور در حال خواب دیدن هستند یا خودشان را تماشا می کنند.

    حملات شبانه می تواند زندگی شما را تحت تأثیر قرار دهد و به طور بالقوه احساس خستگی در طول روز ایجاد کند ، باعث اضطراب اضافی شود و منجر به اختلالات خواب شود.

    اگر حملات پانیک شبانه توانایی شما در استراحت شبانه را مختل می کند ، زمان آن رسیده است که از متخصص کمک بگیرید. یک پزشک می تواند برای درمان حملات پانیک و هرگونه اختلال احتمالی خواب با شما همکاری کند.

     

    • حملات هراس فقط با اختلال وحشت رخ نمی دهد

    حملات هراس نشانه بارز اختلال وحشت است ، اما حملات پانیک می تواند در سایر اختلالات بهداشت روان نیز رخ دهد. مطابق با ویرایش پنجم راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی ( DSM-5 ) ، راهنمای مرجع متخصصان بهداشت روان برای تشخیص دقیق ، حملات پانیک در شرایط مختلف از آن استفاده می کنند.

    حملات پانیک اغلب با سایر اختلالات خلقی و اضطرابی ، از جمله آگورافوبیا ، فوبیاهای خاص ، اختلال استرس پس از سانحه ( PTSD ) ، وسواس فکری عملی ( OCD ) ، افسردگی و اختلال دو قطبی در ارتباط هستند.

    حملات پانیک می توانند به طور مشابه با سایر شرایط بهداشت روانی ، از جمله اختلالات خوردن ، اختلالات شخصیتی و شرایط مرتبط با مواد در ارتباط باشند. در بعضی موارد ، حملات پانیک می تواند بخشی از برخی شرایط خاص پزشکی باشد ، مانند بیماری ریفلاکس معده (GERD) ، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و اختلالات خواب.

     

    • رژیم غذایی و ورزش می تواند تأثیر زیادی در حملات پانیک داشته باشد

    ورزش منظم و تغذیه مناسب فواید بی شماری دارد ، اما آیا می دانید انتخاب سبک زندگی شما می تواند تأثیر زیادی بر تجربه شما از حملات پانیک داشته باشد؟

    تحقیقات نشان داده است که شرکت در یک برنامه ورزشی منظم می تواند احساس استرس ، تنش و اضطراب مربوط به اضطراب را در سراسر بدن کاهش دهد. همچنین ممکن است دفعات حملات پانیک را کاهش دهد.

    رژیم شما همچنین می تواند تجربه شما را با حملات پانیک تحت تأثیر قرار دهد. مطالعات نشان داده است که برخی از مواد غذایی و مواد غذایی می توانند باعث اضطراب و سایر علائم حمله پانیک شوند. به عنوان مثال ، مصرف مقادیر زیاد کافئین ، 10  الکل ، 11  یا مونو سدیم گلوتامات (MSG) 12  می تواند به طور بالقوه اضطراب و وحشت زدگی را افزایش دهد.

    Woman suffering an anxiety attack alone in the night 1280x853 1 - 5 واقعیت در مورد علائم حملات پانیک

     

    • حملات پانیک می تواند به طور منتظره یا ناگهانی رخ دهد

    حملات پانیک پیش بینی شده هنگامی رخ می دهد که فرد توسط نشانه ها یا عوامل محرک خاصی تحریک شود به عنوان مثال ، شخصی که از ارتفاع ترس دارد (اکروفوبیا ) هنگام قرار گرفتن در یک طبقه بلند در یک ساختمان یا هواپیما ، ممکن است دچار حمله وحشت شود.

    از طرف دیگر ، حملات پانیک غیرمنتظره به طور ناگهانی و بدون هیچ نشانه مشخصی رخ می دهد. افکار اضطراب آور و ترسناک یا محرک های بیرونی ، مانند هراس های خاص یا یک واقعه آسیب زا ، می توانند آنها را بروز دهند. حملات پانیک غیرمنتظره نوعی است که معمولاً در تشخیص اختلال وحشت همراه است .

    برای تعیین وقت از روانشناسان کلینیک در زمینه مشاوره فردی با شماره های زیر تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۲۶۳۶۸۵۸ –  ۰۲۱۲۲۶۲۲۰۰۶

     

    • اجتناب از هراس می تواند ترس شما را افزایش دهد

    بسیاری از مبتلایان به حملات پانیک با دور شدن از موقعیت هایی که معتقدند منجر به وحشت زدگی می شوند ، رفتارهای اجتنابی ایجاد می کنند .

    به عنوان مثال ، یک فرد مبتلا به اختلال وحشت از ترس اینکه دیگران شاهد حمله وحشتشان باشند ، ممکن است از حضور در مراکز خرید شلوغ خودداری کند. به همین ترتیب ، ممکن است شخصی که از ترس پرواز ( هوازدگی ) ترس دارد ، هرگز با هواپیما سفر نکند ، زیرا می داند که در هواپیما دچار حمله پانیک خواهد شد.

    رفتارهای اجتنابی ممکن است در ابتدا منطقی به نظر برسد ، اما می تواند مانع لذت بردن از تجارب مختلف زندگی شود. وحشت و اجتناب از این امر ممکن است شما را از حضور در اجتماعات اجتماعی یا سفر به مسافت های دور بازدارد. به علاوه ، رفتارهای اجتنابی اغلب اضطراب شما را تقویت می کند ، ترس شما را از مکان ها یا موقعیت های خاص بیشتر می کند.

    به جای اجتناب از موقعیت های ترسناک ، سعی کنید از طریق آنها نفس بکشید. دفعه بعدی که احساس کردید حمله پانیک ایجاد می شود ، توجه خود را به نفس خود معطوف کنید. در طی حمله پانیک ، ممکن است متوجه شوید که نفس شما سریع و کم عمق شده است.

    کنترل خود را با تنفس آرام و عمدی انجام دهید. استنشاق عمیق از طریق بینی خود ، پر کردن ریه های خود را به اندازه ظرفیت آنها. از دهان خود را بیرون دهید و تمام هوای بدن را خارج کنید. تکرار این الگوی تنفس عمیق را ادامه دهید تا زمانی که احساس آرامش بیشتری کنید.

    اگر تمرینات تنفس عمیق و سایر استراتژی های کمک به خود مثر واقع نشدند ، ممکن است بخواهید کمک تخصصی پیدا کنید. چنین مساعدتی می تواند به شما کمک کند تا تشخیص صحیح دریافت کرده و  راه هایی برای کنترل حملات اضطراب و وحشت خود ایجاد کنید . همچنین ، یک متخصص بهداشت روان واجد شرایط می تواند توضیحات واضح و اطلاعات بیشتری در مورد درمان اختلال وحشت ارائه دهد.

    • بیشتر بخوانید:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    مقالات مرتبط

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.