افت تحصیلی چیست؟ چگونه افت تحصیلی جبران کنیم؟

افت تحصیلی و یا ترک تحصیل پدیده ای در سراسر جهان است که عواقب شدید سلامت روان برای کودکان ، خانواده ها و جامعه به همراه دارد.

  • افت تحصیلی

    افت تحصیلی

    افت تحصیلی به معنای عدم موفقیت در آموزش است و منجر به از دست رفتن هزینه های آموزش عالی و خسارات اجتماعی و اقتصادی می شود. افت تحصیلی در شرایطی رخ می دهد که اهداف اصلی آموزش نتواند به حدی تحقق یابد که یک شکست اساسی و مداوم در توانایی یادگیری دانش آموزان وجود داشته باشد.

    news p11 stress 041012 300x200 - افت تحصیلی چیست؟ چگونه افت تحصیلی جبران کنیم؟
    افت تحصیلی

    10 مانع برای آموزش در سراسر جهان

    1. کمبود بودجه برای آموزش و پرورش

    2. نداشتن معلم ، یا داشتن معلمی بدون آموزش

    3. بدون کلاس (مدرسه)

    4- فقدان مطالب یادگیری

    5- محرومیت کودکان معلول از تحصیل

    6. تبعیض جنسیتی

    7. زندگی در کشوری درگیر یا در معرض خطر درگیری

    8- فاصله از خانه تا مدرسه

    9- گرسنگی و تغذیه نامناسب

    10- هزینه تحصیل

    educational failure 300x181 - افت تحصیلی چیست؟ چگونه افت تحصیلی جبران کنیم؟
    افت تحصیلی

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی 
    اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

    02122636858 – 02126767945 – 09212773724

    علل افت تحصیلی

    طیف گسترده ای از علل مورد مطالعه قرار گرفته است. در بسیاری از موارد تعامل چندین علت وجود دارد. بنابراین به عنوان مثال ممکن است والدین طلاق بگیرند ، دانش آموز دچار افسردگی می شود ، محرومیت از خواب اتفاق بیفتد، بنابراین نمی توان تمرکز کرد ، مهارتهای ضعیف تحصیلی به آنها کمکی نمی کند ، آنها نهره های خوبی نمی گیرند و از معلمان انتقاد می کنند ، این می تواند منجر به بیگانگی شود و آن ها در معرض فشار همسالان قرار بگیرد و به منظور جلوگیری از وضعیت ، منجر به بزهکاری بیشتر، اختلال بیشتر در مدرسه و غیره می شود. در چنین شرایطی عدم موفقیت دانشگاهی نتیجه ای از توالی طولانی از وقایع است که ممکن است سالها طول بکشد تا پرده برداشته شود.

    برخی از دلایل

    اول ، ترس

    اول ترس است. که به دو روش مختلف نشان می دهد:

    ترس از ناکامی

    ترس از موفقیت

    ترس از شکست – دانش آموز تمام تلاش خود را می کند تا موفق باشد اما هنوز هم در کار خود خیلی خوب نیست.

    برخلاف شکست ، ترس از موفقیت است. من می دانم که این بسیار عجیب به نظر می رسد اما وقتی کودکی دارید که از یک جنبه بسیار با استعداد یا بسیار باهوش است ، واقعاً در بعضی مواقع نسبت به آن آگاهی دارند. آنها ترس از موفقیت دارند زیرا نمی خواهند دیگران دائما بگویند “وای ، شما خیلی باهوش هستید.” آنها این نوع توجه را نمی خواهند.

    دوم ، بی تفاوتی.

    نکته بعدی بی تفاوتی است و بی تفاوتی کاملاً آشکارا یکی از بدترین مشکلاتی است که وجود دارد زیرا ایجاد انگیزه برای دانش آموزانی که به راحتی نسبت به درس بی اهمیت اند واقعاً دشوار است. والدین و مربیان باید به روشهایی برای ایجاد انگیزه در دانش آموزان یا فرزندان خود بنگرند و آنها را به وجد آورند تا بخواهند یاد بگیرند

    سوم ، تنبلی.

    این مسأله 1/3 از دلایل عدم موفقیت دانش آموزان را در بر می گیرد.

    چهارم ، عزت نفس.

    دانش آموزان ممکن است از عزت نفس بسیار پایین یا عزت نفس بیش از حد برخوردار باشد.

    عزت نفس خیلی اندک: آنچه دانش آموزان فکر می کنند این است که آنها نمی توانند. آنها فقط فکر نمی کنند که آنچه را که برای موفقیت لازم است ندارند.
    با این حال ، داشتن اعتماد به نفس بیش از حد هم همواره یک مشکل است. فکر این است که: “من از دیگران بهتر هستم.” “من این را قبلاً می دانم. چرا باید تلاش کنم. “” من لازم نیست کار خود را روی کاغذ نشان دهم. “” معلمان من بیش از حد مطالبه می کنند. “از آنجا که آنها به خودشان اعتماد بیش از حد دارند ، خیلی اهمیت نمی دهند که تلاش کنند.

    پنجم ، وابستگی.

    دانش آموز به تصمیم گیری دیگر افراد در رابطه وابسته است تا به او بگویند چه چیزی برایش خوب است. آنها وابسته به این هستند که شخصی به راحتی این کار را انجام دهد ، زیرا برای نجات خود به شخص دیگری وابسته شده اند. در یک مورد با دوقلوهای یک کلاس ، یک دوقلو همیشه به جای دوقلو دیگر صحبت می کرد. اگرچه دوقلوی دوم بسیار باهوش بود ، اما وی به دوقلوی خود وابسته شد تا به سوالات به جای او پاسخ دهد.

    ششم ، پشتکار

    آنها نمی دانند چگونه دوام بیاورند. این امر امروزه رواج دارد و به فناوری نسبت داده می شود. ما می نشینیم و چه اتفاقی می افتد؟ هر چیزی که احتیاج داریم به سرعت و به راحتی در اختیارمان قرار می گیرد. والدین و مربیان باید آموزش دهند که همه چیز در زندگی واقعاً فوری نیست. نشان دهید که بلافاصله نباید منتظر نتیجه باشید یا اینکه نباید بتوانید بلافاصله بر چیزی غلبه کرده یا آن را به پایان برسانید.

    هفتم ، آماده سازی.

    آماده سازی بعضی اوقات مشکل است زیرا اغلب با تنبلی اشتباه می شود. غالباً دانش آموزان ما دچار افت تحصیلی می شوند زیرا کسی فراموش کرده است که مقدمات را به آنها آموزش دهد ، مهارت های یادداشت برداری ، خواندن کتاب درسی و غیره. ما باید به دانش آموزان خود کمک کنیم تا بتوانند آنچه را که به عنوان مهارت های اساسی برای رسیدن به سطح بعدی لازم است ، درک کنند.

    هشتم ، مدیریت زمان

    دانش آموزان گاهی مهارت های مدیریت زمان ضعیفی دارند. این همچنین بخشی از بخش آماده سازی است که والدین و مربیان باید روی آن سرمایه گذاری کنند. دانش آموزان ،معمولا نمی دانند که چه مدت طول می کشد تا کاری انجام دهند. آنها ممکن است دقیقاً نتیجه را درک نکنند. هرچه کودک بزرگتر می شود ، سادگی مدیریت زمان را برای انجام تکالیف و مطالعه به اضافه کردن زندگی اجتماعی ، برنامه های درسی ، مشاغل و غیره اضافه کنید. ما می خواهیم بتوانیم به آنها کمک کنیم تا بتوانند به طور مؤثر وقت خود را مدیریت کنند.

    لطفا بخوانید: مرکز نوروفیدبک 

    نهم ، تمرکز.

    نکته بعدی عدم تمرکز و یا حواس پرتی زیاد است. فرصتی برای خاموش کردن فناوری به دانش آموز خود بدهید.ایمیل و رسانه اجتماعی خود را هنگام مطالعه خاموش کنید. در عوض ، روی یادگیری آنچه در صفحه شما است تمرکز کنید. به کودک یا دانش آموز خود نگاه کنید. آیا حواس پرتی می تواند در پیشرفت تحصیلی آنها زیان آور باشد؟

    دهم ، حق.

    این دلیلی برای نسل امروز است. ما شاهد نمونه های بیشتر و بیشتری از این هستیم. دانش آموزان باید بدانند که این نمره حق آنها نیست بلکه امتیازی در ازای نشان دادن دانش است. آیا آنها نشان دادند که اطلاعات را می دانند؟ ما باید به آنها کمک کنیم تا این موضوع را درک کنند.

    یازدهم ، مهارت های تفکر.

    در آخر ، مهارت های تفکر. تفکر انتقادی. استدلال درک کمی. حل مسئله این در واقع یکی از مهارتهای درخواست شده تر در یک محیط کاری جدید است. کارفرمایان ناامید هستند که کارمندان بتوانند به نقد و اندیشه انتقادی فکر کنند. برای حل مسئله ، افراد می توانند خلاق باشند. این واقعاً یکی از کارآمدترین مهارت هایی است که ما داریم. ما باید بتوانیم این چالش را ایجاد کنیم که دانش آموزان بتوانند شرایط را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند تا بطور شهودی فکر کنند و ابزارهایی را برای حل مسئله پیدا کنند. نه تنها اطلاعات و ابزارهای تازه بدست آورند، بلکه قادر به ادغام همه توانایی ها و دانش خود باشند.

    Alexa Gamo Cartoon Sports Academics Andrea 900x900 300x300 - افت تحصیلی چیست؟ چگونه افت تحصیلی جبران کنیم؟
    افت تحصیلی

     

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانپزشکی در زمینه ی 
    اعتیاد و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

    02122636858 – 02126767945 – 09212773724

    مطالب پیشنهادی:

    https://www.u-planner.com/en-us/blog/student-retention-8-reasons-people-drop-out-of-higher-education

    Causes of Academic Failure

    Right to Education : Situation around the world

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    مقالات مرتبط

    ارسال نظر

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.