بارداری بعد از 35 سالگی

بارداری بعد از 35 سالگی | بارداری دوم در سن 35 سالگی | آزمایشات بارداری بالاس 35 سالگی

  • بارداری بعد از 35 سالگی

    بارداری بعد از 35 سالگی

     

    bardary 750x430 - بارداری بعد از 35 سالگی | بارداری دوم در سن 35 سالگی | آزمایشات بارداری بالاس 35 سالگی
    بارداری بعد از 35 سالگی
    همانطور که گفته می شود: سن چیزی جز یک عدد نیست. اما وقتی صحبت از بارداری و بارداری سالم پیش می آید، می تواند مهم باشد. مطمئن باشید اکثر زنانی که بعد از 35 سالگی و حتی در 40 سالگی باردار می شوند، دارای نوزادانی سالم هستند. این بدان معنا نیست که شما نباید در مورد اقدامات هوشمندانه ای که می توانید برای به حداکثر رساندن سلامتی خود و سلامت کودک خود در دوران بارداری انجام دهید، فکر کنید.
    لطفا بخوانید: درمان استرس 

    چگونه می توان شانس داشتن فرزند سالم را افزایش داد؟

    بررسی های قبل از مشاوره. هنگامی که آماده بچه دار شدن هستید ، مهم است که قبل از بارداری چند قدم بردارید. برای اطمینان از سالم بودن قبل از برداشتن قدمی، به پزشک مراجعه کنید. با او صحبت کنید تا مطمئن شوید که از نظر عاطفی برای بارداری آماده هستید.

    مراقبت های زود و منظم قبل از تولد را انجام دهید. 8 هفته اول بارداری شما برای رشد کودک بسیار مهم است. مراقبت زود و منظم قبل از زایمان می تواند شانس ابتلا به بارداری ایمن و یک نوزاد سالم را افزایش دهد. مراقبتهای قبل از تولد شامل غربالگری ، معاینات منظم ، آموزش بارداری و زایمان و مشاوره و پشتیبانی می باشد.

    مراقبت از دوران بارداری همچنین به محافظت بیشتر از زنان بالای 35 سال کمک می کند. این به پزشک شما اجازه می دهد تا از شرایط بهداشتی که در خانم های مسن تر هنگام بلوغ شایع تر است ، بماند. به عنوان مثال، سن شما ممکن است خطر ابتلا به دیابت حاملگی و پره اکلامپسی را افزایش دهد ، شرایطی که باعث ایجاد فشار خون بالا به همراه پروتئین در ادرار می شود. در حین مراجعه به دوران بارداری ، پزشک فشار خون شما را معاینه می کند ، ادرار شما را از نظر پروتئین و قند آزمایش می کند و سطح قند خون شما را آزمایش می کند. به این ترتیب ، هرگونه مشکلات احتمالی را می توان گرفت و زود درمان کرد.

    دوران بارداری بعد از سن 35 سالگی

     

    باردار شدن بعد از سن 35 سالگی عوارض خاصی ایجاد می کند از جمله تولد زودرس، نقص هنگام تولد.

    اگر سن شما بیشتر از 35 سال است، ممکن است بخواهید آزمایش غربالگری قبل از تولد را انجام دهید تا ببینید کودک شما در معرض خطر نقص هنگام تولد است یا خیر.

    زنان بالای 35 سال ممکن است در بارداری دچار مشکل شوند. اگر این اتفاق برای شما رخ داد با پزشک معالج خود صحبت کنید.

    female pregnant sitting bed hands belly 1200x628 FACEBOOK scaled - بارداری بعد از 35 سالگی | بارداری دوم در سن 35 سالگی | آزمایشات بارداری بالاس 35 سالگی
    بارداری بعد از 35 سالگی

    چه عوارض حاملگی برای خانمهای 35 ساله و بالاتر محتمل است؟

    هرچه پیرتر می شوید، احتمال بیشتری دارید که زنان جوان تر از نظر سلامتی شرایط خاصی داشته باشند که می تواند عوارض قبل و حاملگی ایجاد کند ، از جمله:

    مشکل در بارداری (که به آن مشکلات باروری نیز گفته می شود). هر زن با تعداد مشخصی از تخم متولد می شود. هر بار تخمک گذاری، حدود 14 روز قبل از پریود شدن تخمک می ریزد. بنابراین هرچه پیرتر می شوید، تعداد تخمک های کمتری دارید و تخمک هایی که به راحتی توسط اسپرم مرد حاصل نمی شوند بارور می شوند. همه اینها باعث می شود باردار شدن برای شما سخت تر شود. اگر بیشتر از 35 سال دارید و به مدت 6 ماه سعی به بارداری شدن دارید، حتما به پزشک معالج خود بگویید. او ممکن است روشهای درمانی باروری را توصیه کند که بتواند در بارداری شما کمک کند.

    • دیابت موجود. این در شرایطی است که قند بیش از حد (به نام قند خون یا گلوکز) در خون داشته باشید . قند خون بیش از حد می تواند به ارگان های بدن شما از جمله رگ های خونی ، اعصاب ، چشم و کلیه آسیب برساند. دیابت از قبل وجود دارد به این معنی است که شما قبل از بارداری به دیابت مبتلا هستید.
    • دیابت بارداری. این نوعی دیابت است که برخی از خانمها در دوران بارداری دریافت می کنند.
    • فشار خون بالا (که به آن فشارخون نیز گفته می شود). فشار خون بالا وقتی است که فشار خون در برابر دیواره رگهای خونی شما زیاد باشد.
    • پره اکلامپسی این وضعیت ممکن است بعد از هفته بیستم بارداری یا درست بعد از بارداری اتفاق بیفتد. این زمانی است که یک زن باردار فشار خون بالا داشته باشد و نشان می دهد که برخی از اندام های او مانند کلیه ها و کبد ممکن است به درستی کار نکنند. علائم پره اکلامپسی شامل داشتن پروتئین در ادرار ، تغییر دید و سردردهای شدید است. اگر از 40 سال  بیشتر سن دارید ، خطر ابتلا به پره اکلامپسی بیشتر از زنان جوان است.

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانشناسی جنسی
    و تعیین نوبت ویزیت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

    02122636858- 09212773724

    5b47acb520e3a846008b46cc - بارداری بعد از 35 سالگی | بارداری دوم در سن 35 سالگی | آزمایشات بارداری بالاس 35 سالگی
    بارداری بعد از 35 سالگی

    این شرایط بهداشتی می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در دوران بارداری شود ، از جمله:

    • تولد زودرس. این زمانی است که کودک شما خیلی زود ، قبل از 37 هفته بارداری به دنیا می آید. نوزادان نارس نسبت به نوزادانی که به موقع به دنیا می آیند ، بیشتر از زمان تولد و بعد از زندگی دچار مشکلات سلامتی هستند.
    • وزن کم هنگام تولد. این زمانی است که کودک شما با وزن کمتر از3کیلو،وزن به دنیا می آید.
    • باردار شدن چند قلو (دوقلوها ، سه قلو یا بیشتر). زنان سالخورده نسبت به زنان جوان تر احتمال باردار شدن با مولتیپل ها را دارند. این می تواند به خودی خود اتفاق بیفتد و برخی از درمان های باروری باعث می شود که باردار شدن با تکثیر بیشتر شود. باردار شدن با مولتیپل ها می توانند در دوران بارداری مانند تولد زودرس، پره اکلامپسی ، دیابت حاملگی و مشکلاتی در رشد کودک شما ایجاد کنند. اگر به شما کمک می کند تا در بارداری به شما کمک کند تا از بارداری خود استفاده کنید ، از ارائه دهنده خود در مورد روشهایی که می تواند به شما در بارداری فقط با یک کودک کمک کند ، بپرسید.
    • نقایص هنگام تولد، از جمله سندرم داون. نقص هنگام تولد شرایط سلامتی است که هنگام تولد وجود دارد. نقص هنگام تولد شکل یا عملکرد یک یا چند قسمت از بدن را تغییر می دهد. آنها می توانند باعث ایجاد مشکلاتی در سلامت کلی ، نحوه رشد بدن یا نحوه عملکرد بدن شوند. زنان مسن بیشتر از زنان جوان تر احتمال دارد فرزندی با نقص هنگام تولد داشته باشند.
    • سقط جنین این در شرایطی است که نوزاد قبل از 20 هفته بارداری در رحم می میرد.
    • زایمان این در شرایطی است که نوزاد پس از 20 هفته بارداری در رحم می میرد.

    اگر سن شما بیشتر از 35 سال هست آیا به آزمایش های ویژه قبل از تولد نیاز دارید؟

    از آنجا که زنان مسن تر از زنان جوان تر احتمال دارد که دارای نقص هنگام تولد نوزاد باشند ، اگر بیشتر از 35 سال سن داشته باشید ، ممکن است بخواهید آزمایشات قبل از زایمان انجام دهید تا ببینید کودک شما در معرض خطر است. آزمایشات غربالگری ، مانند غربالگری DNA جنین یا سلول غربالگری خون ، خون خود را بررسی کنید تا ببینید کودک شما در معرض خطر نقایص خاص هنگام تولد است یا خیر. آزمایش غربالگری به طور دقیق به شما نمی گوید کودک شما نقص تولد داشته باشد. این فقط می گوید کودک شما ممکن است در معرض نقص هنگام تولد باشد.

    اگر نتایج تست غربالگری شما نشان می دهد که کودک شما ممکن است در معرض برخی نقایص هنگام تولد باشد، ممکن است بخواهید آزمایشات تشخیصی انجام دهید. این آزمایشات می تواند به طور قطع به شما بگوید کودک شما نقص تولد دارد یا ندارد. این آزمایشات شامل نمونه برداری از ویلوس کوریونی و آمنیوسنتز است.

    لطفا بخوانید: انواع خیانت
    mature pregnant woman - بارداری بعد از 35 سالگی | بارداری دوم در سن 35 سالگی | آزمایشات بارداری بالاس 35 سالگی
    بارداری بعد از 35 سالگی

    قبل از بارداری

    یک بررسی بارداری بعد از 35 سالگی را تصور کنید. این یک بررسی پزشکی برای کمک به اطمینان از سالم بودن قبل از بارداری است. در هنگام بررسی، در مورد سابقه سلامت خانواده، واکسیناسیون های مورد نیاز و داروهای مصرفی با ارائه دهنده خود صحبت کنید. سابقه سلامتی خانواده شما سابقه ای از شرایط و معلولیت های درمانی است که شما ، شریک زندگی خود و همه افراد خانواده های خود داشته اید. این به ارائه دهنده شما کمک می کند تا هرگونه شرایط سلامتی را در خانواده شما که ممکن است بر بارداری شما تأثیر بگذارد ، تشخیص دهد. واکسیناسیون می تواند به شما در محافظت از برخی بیماری ها کمک کند.
    برای هر شرایط درمانی مانند دیابت ، فشار خون بالا و افسردگی ، درمان کنید. اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده شما از دارویی که برای این شرایط استفاده می کنید اطلاع دارد. ممکن است لازم باشد به دارویی که در دوران بارداری ایمن تر است ، تغییر دهید.
    هر روز یک مولتی ویتامین با 400 میکروگرم اسید فولیک مصرف کنید. اسید فولیک ویتامین ای است که در هر سلول بدن شما به رشد و نمو سالم نیاز دارد. مصرف اسید فولیک قبل و در اوایل بارداری می تواند به جلوگیری از نقص هنگام تولد در مغز و ستون فقرات کودک شما بنام نقص لوله عصبی و نقص هنگام تولد در دهان کودک شما بنام شکاف لب و شکاف کام کمک کند.
    به یک وزن سالم برسید. در صورت اضافه وزن (وزن بیش از حد) یا کم وزنی (وزن خیلی کمی) به احتمال زیاد در دوران بارداری دچار مشکلات سلامتی خواهید شد. برای رسیدن به وزن سالم قبل از بارداری ، غذاهای سالم بخورید و هر روز کاری فعال انجام دهید.
    سیگار نکشید، الکل ننوشید، از داروهای غیر ضروری استفاده نکنید یا از داروهای تجویزی سوء استفاده نکنید. در صورت نیاز به کمک برای ترک شغل خود با پزشک معالجتون بگویید و از پزشک مشورت بگیرید.
    خود را از مواد شیمیایی ناایمن در خانه یا محل کاردر امان نگه دارید. استفاده از برخی مواد شیمیایی مانند مواد تمیز کننده و رنگ و شوینده های شیمیایی ممکن است احتمال ابتلا به کودک با نقص هنگام تولد را افزایش دهد.
    استرس خود را کاهش دهید.پزشک شما می تواند به شما در یافتن راه هایی برای کاهش استرس کمک کند تا در بارداری شما تأثیر نگذارد.

    در دوران بارداری

    به همه موارد معاینه مراقبتهای دوران بارداری خود بروید ، مراقبت منظم از بارداری به شما امکان می دهد تا تأمین کننده شما و کودک در حال رشد خود را بررسی کند. به محض این که بدانید باردار هستید ،در مورد آزمایشات قبل از تولد که ممکن است بخواهید انجام دهید و واکسیناسیون های مورد نیاز خود را با پزشک خود صحبت کنید. برخی از واکسیناسیون ها ، مانند آنفولانزا ، برای شما در دوران بارداری بی خطر است.
    در مورد هر شرایط سلامتی که دارید ، با پزشک خود ادامه دهید. اطمینان حاصل کنید که پزشک شما از دارویی که برای این شرایط استفاده می کنید اطلاع دارد. ممکن است لازم باشد در دوران بارداری به دارویی که از کودک شما مطمئن تر است استفاده کنید.

    وزن مناسب خود را بدست آورید. میزان وزنی که در دوران بارداری به دست می آورید بستگی به وزن شما قبل از بارداری دارد. در مورد وزنی که باید بدست آورید با پزشک خود صحبت کنید. غذاهای سالم بخورید ، ویتامین دوران بارداری خود را مصرف کنید و هر روز فعالیت بدنی داشته باشید.
    سیگار نکشید ، الکل ننوشید ، دارو های خود را طبق تجویز و دستور پزشک مصرف کنید.. اگر برای ترک محل  کار نیاز به کمک دارید با پزشک خود مشورت کنید.
    از خود در برابر مواد شیمیایی در خانه یا محل کار که ممکن است برای کودک شما مضر باشد محافظت کنید و استرس خود را کاهش دهید.

    53da4f43eab8ea2479c0cc6d 750x430 - بارداری بعد از 35 سالگی | بارداری دوم در سن 35 سالگی | آزمایشات بارداری بالاس 35 سالگی
    بارداری بعد از 35 سالگی

    برای استفاده از خدمات روانشناسی و روانشناسی جنسی
    و تعیین نوبت با متخصصان مرکز مشاوره بوجیکا با شماره های زیر تماس بگیرید

    02122636858- 09212773724

    مطالب پیشنهادی:

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بالای صفحه بردن